Hitna sjednica Skupštine KS sutra, Forto: Postoji mogućnost da će biti lockdown

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kralj

Ma ja uvjek je kriv onaj drugi

Tufo

Nesposobna fejsbuk vlada samo kuka i kmeči. Pa imate vladt, uradite nešto osim što visite na društvenim mrežama.

Koel

Sve jw van kontrole nista tu ne pomaze 50% stanovnika je prebolovalo covid neki umrli tako da vi nemate vise nikakvu kontrolu niti bilo kakve mjere imaju efekta sad na naplatu dolazi skijaska sezona i otvorenost granica a vi ste ocito neaposobni i pogubljeni u vremenu i proatoru bolje da podnesete ostavke dnevno vam umire preko 40 ljudi katastrofaaaa opca

Al polje

Ma zatvaraj sve 15 dana.

nasvasta

Dok se ćetvorka bavi coronom riđan šapatom Bosnu komada,dižite guzice oduzmite mu pravo predstavljanja bosanaca narod će stati iza vas ,svaki dan sat je bitan ,da nestane nas nestaće i vas.

cxc

Nenadić je za tebe doktor nauka i uzoriti gospodin. Slino slinava.

Zatvori

Šta ima da raspravljate, zatvorite sve i ćao. Je li lijepo dr. Djikić danas rekao da je u BIH najviše odgovorna vlast, jer ih briga što se ne poštuju mjere. Ako se svi zatvorimo 10ak dana, nrojke se sigurno ići na dole. Sa otvorenim kafančurinama i pevaljkama ne može da bude bolje.

ČITAJTE

Pročitajte tekst! Svi želimo zatvaranje, Fadil ne da! Forto može zatvoriti samo Kanton Sarajevo - a vidjeli ste kako to funkcioniše: na aerodrom slijeću svakodnevno iz cijelog svijeta, donose sve gore i gore sojeve, u Lukavicu idu po kafama - u Mostar na turbo-folk derneke. Državni nivo NEĆE da nabavi vakcine, federalni NEĆE da potpiše. Šta hoćete od Forte?

supljak

Nek ste vi pustili skijalista da rade cijelu sezonu pa sad kao iznenadeni ovim haosom nek ste se vi i vasi najmiliji vakcinisali, a narod ko sisa.Nek se vi borite za fotelje dok se narod bori za kisik.SRAM VAS BILO SVE OD REDA.Svaljujete sve na med.osoblje,a niste im u stanju obezbjediti sredstva da pomognu ljudima.Fuj

H

Fasizam, i sa mjenjanje sekcenci na pcr testu mogu ovako da nam se igraju sa zivotom do kad hoce, veliki brat, zlatna milijarda. Na kraju ce izbijati nemiri pa ce inda zbog demokratije vijska i policija tuci i izaci na ulice da “zastitr” narod od desnucara i huligana, jer zaboga veliku brat nas voli i stiti i stali mu je do naseg zdravlja. Orvel 1984, a mi posmatramo kao ovce.

/ Najnovije