Hidžab (ipak) neće biti dozvoljen u OS BiH: Odbijena inicijativa Sabine Ćudić

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Populizam dobio po prstima.

BRKICA

KOJA BI B*** DOZVOLILA NOSIT HIDZAB U VOJSCI

Samir

To što taj vojnik traži da nosi, to je potekapa koja se zimi nosi, nosila se i u JNA. Obična potkapa, samo što bi je onaj ko hoće nosio uvijek. Taj dio vojne opreme nimalo ne odudara već se nosi u zimskim uslovima.

sarajka

sramota, žena se školovala na vojnoj akademiji , šta bi im falilo da dozvole da nosi tu maramu pod kapom.

boki

bravo za parlamentarce. Ako hoće da nosi vjerske obilježja, nek ide u đamiju. To u vojsci nije i ne treba nikad biti dozvoljeno. ili nek ide u vojsku Irana.

Samo

da pitam, zbog čega je hidžab zabranjen, ja kao Srbin ne vidim ni jedan razlog zabrane. Ne vidim čime to ova djevojka sa slike vrijeđa nečija osjećanja ili na neki drugi način predstavlja neku opasnost. Volio bih da novinari ili neko objavi šta tačno piše u zakonu

plaho se Čudićkim, a i ibretim, olaham!

ovo je protu-probosanski (ercg ovce ne priznajemo!). reise dovi ba za idžab olahat! kako si samo fenomenalno kišu shebal! mereš ti kad oćeš, eto i sejdu si instaliso sa džoamijskim odžama, svaka ti mudžahedinska čast! a viđer je kako je lijepa, prava sarmica!

Amra

Zabranite i u ministarstvu!

Onda se mora izvaciti

I *** Kristovi i posrane slave

Ma nije Cudicka radikalna muslimanka, ona je Nasa

partija, to je multietnicka partija, pa jaaa.... Bjezte se, osim Niksica i prije Silajdzica, SVI STE ISTI, SVI!!!!! Oni su jedini razumni medju vama.

/ Najnovije