Helikopteri OSBiH jučer nisu dejstvovali na Ponijerima: U toku rješavanje problema sa akumulacijom

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gradimo mostove - umjesto zidova

Koji smo mi g***. Pa neka dođe helikopter iz Srbije, Hrvatske, Slovenije ili Makedonije, važno je ugasiti požar i spasiti imovinu i ljude. I mi bi trebali pomoći susjednima ako je kod njih požar. Muka mi je od ljudi kao onaj Zukan. Pa gdje je EU da pošalje helikoptere za gašenje požara?

Sumski radnik

Sad Zukan izjavljuje kako su Srbi molili da pusti helikoptere iz Srbije da gase pozar. Ispade kako je on neka faca. A zar nije do juce govorio kako su oruzane snage BiH sposobne da ugase sumske pozare?! Gledam juce kako Ramo pliva sa sinom na odmoru. Koji pacenik. Gdje samo nalazite ovakve likove da vas predstavljaju na raznim nivoima vlasti?

/ Najnovije