Helikopteri iz Srbije stigli na Tjentište: Zajedničkim snagama se gasi vatrena stihija

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vukovi sa Vratnika

Došli kad je nas helikopter ugasio više od pola požara. Ko srbi

MUJADIN

Jesu li dosli i Hrvatski zrakomlati da pomognu u gasenju.

Bujrum

Da vidimo ko ima bolju kanticu? Đe je srbijanska kofa?

MUJADIN

Jesu li doletjeli i Hrvatski zrakomlati da pomognu u gasenju.

Ti nisi zdrav

Došli kad je nas helikopter ugasio više od pola požara. Ko srbi ka Vukovi sa Vratnika došli kada su pozvani i kada im je odobreno, jesi li možda sa Marsa pao?

Zgodan ovaj

... helikopter

OBORITI ZOLJOM

DA VIDE DA SE NEZAY E***

Lol

Ovaj načelnik foče došao da se slika danas ispred helikoptera vojske srb. Nije ovako pozirao nasmEjan jučer i jjutros ispred helikoptera OS BiH koji su suzbili požar da ne prekine komunikaciju prema Foči. Oni pristaju da glume "rođaka sa posebnim potrebama iz provincije". Smiješno. Hvala bosanskim oficirima na herojskom trudu i obavljanju posla. Da se nije izgubilo 3 dana na srb.ov.anje, požar bi davno bio ugašen.

Mujo Hrsuz

Izdaja Bosne!!!! Pa zar nije naš Zukan rek*o da hin nikad neće pušćat

Odgovor dalibu

Došli kad je nas helikopter ugasio više od pola požara. Ko srbi ka Vukovi sa Vratnika Došli bi oni prije ,nego su morali čekati da vašima dođe iz gu*ice u glavu. Helikopteri Srbije imaju nosivost 5 t. Dakle ono što ima BiH je ništa naspram njihovih ,ali neko je morao liječiti komplekse ,pa kad su vidjeli da je đavo odnio šalu,onda brže bolje daj helikopter. Zahvalna sam našoj Srbiji što ih je poslala.

Odgovor dalibu

Da vidimo ko ima bolju kanticu? Đe je srbijanska kofa? ka Bujrum Vaša nije ni približna srpskoj.Što nije čudo jer u svemu zaostajete.

Odgovor dalibu

>>Ovaj načelnik foče došao da se slika danas ispred helikoptera vojske srb. Nije ovako pozirao nasmEjan jučer i jjutros ispred helikoptera OS BiH koji su suzbili požar da ne prekine komunikaciju prema Foči. Oni pristaju da glume "rođaka sa posebnim potrebama iz provincije". Smiješno. Hvala bosanskim oficirima na herojskom trudu i obavljanju posla. Da se nije izgubilo 3 dana na srb.ov.anje, požar bi davno bio ugašen. ka Lol<< Da se nije izgubilo tri dana na liječenje kompleksa od strane vaših jer ni približno nemaju opremu požar bi bio davno ugašen.

Odgovor dalibu

DA VIDE DA SE NEZAY EBAJEMO! ka OBORITI ZOLJOM Ne lupetaj,bolje pripazi da ti komšija ne obori ***

nas hrvate ne zabolio ona stvar

za požare u fosni... nek ih gase ameri i englezi, a švabe nek im pridržavaju ljestve. mi NEDAMO NAŠE KANADERE. T O Č K A!

Naravno

Jesu li doletjeli i Hrvatski zrakomlati da pomognu u gasenju. ka MUJADIN danima gase na Fortici... Kad bi se lagalo. Imaju dovoljno svojih požara. Nama uvijek treba neko drugi pomoć, ništa sami ne rješavamo. Država sa specijalnim potrebama

Ludilo je zarazno

DA VIDE DA SE NEZAY EBAJEMO! ka OBORITI ZOLJOM e tebe je najviše puklo! Nema plina pa kriziraš, ha?

Jel&#039; im kantica veća?

>>Došli bi oni prije ,nego su morali čekati da vašima dođe iz gu*ice u glavu. Helikopteri Srbije imaju nosivost 5 t. Dakle ono što ima BiH je ništa naspram njihovih ,ali neko je morao liječiti komplekse ,pa kad su vidjeli da je đavo odnio šalu,onda brže bolje daj helikopter. Zahvalna sam našoj Srbiji što ih je poslala. ka Odgovor dalibu<<

Ma zar je baš dotle došlo

Vaša nije ni približna srpskoj.Što nije čudo jer u svemu zaostajete. ka Odgovor dalibu

Jaaoo, plašiš drveće

za požare u fosni... nek ih gase ameri i englezi, a švabe nek im pridržavaju ljestve. mi NEDAMO NAŠE KANADERE. T O Č K A! ka nas hrvate ne zabolio ona stvar kako okrutno, mau

Ovaj helikoper

sigurno dobro gasi

Zastava 850

a što ste se razvodili, u novembru 1990? alija u maju osnovao stranku muslimanske akcije, pa je brže-bolje preimenovao u sda... reakcije poznate, neprimjerene, primjerene...? hameri od sreće i danas pojaju što imaju takve klijente-

erdogan posla 10 zukan-optera

da potzpale požar islamizma

5 tona stane u onu saksiju?

>>Došli bi oni prije ,nego su morali čekati da vašima dođe iz gu*ice u glavu. Helikopteri Srbije imaju nosivost 5 t. Dakle ono što ima BiH je ništa naspram njihovih ,ali neko je morao liječiti komplekse ,pa kad su vidjeli da je đavo odnio šalu,onda brže bolje daj helikopter. Zahvalna sam našoj Srbiji što ih je poslala. ka Odgovor dalibu<< ma jel&#039; stvarno?

Odgovor dalibu

>>>>Došli bi oni prije ,nego su morali čekati da vašima dođe iz gu*ice u glavu. Helikopteri Srbije imaju nosivost 5 t. Dakle ono što ima BiH je ništa naspram njihovih ,ali neko je morao liječiti komplekse ,pa kad su vidjeli da je đavo odnio šalu,onda brže bolje daj helikopter. Zahvalna sam našoj Srbiji što ih je poslala. ka Odgovor dalibu<< ma jel&amp;#039; stvarno? ka 5 tona stane u onu saksiju?<< Saksija? Ti si pobrkao helikoptere iz Srbije sa vašim.

Elkopter

Jedan ovakav uvijek gasi kod komšinice

/ Najnovije