Helez: Vlasti u RS zloupotrebljavaju nesreću kako bi uvukli institucije susjedne Srbije

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Helezodron Zukanpaglu

Osudjeni lazljivac povampirene sdp

Haha

Zukane, što ako Srbeki pošalju svoj helikopter u akciju bez da tebe pitaju? Kako ćeš ti , pardon kako će “država da reaguje”? Nemoj samo opet početi s onim dronom sa Alibabe.

Tomo

Treba vnago genocidna stalno podapinjati, ne dati im nista sto im moze koristiti, opstruirati ih.

VesicG

U narednih 10 dana Vucic ce izdati naredbu da helikopteri Srbije ydju u Srpsku Republiku. Bice ovo proba brzog desanta gde se helikopterima prebacuju specijalne snage cime se izlazi na granice za 15min

Derim

Ma , ako sad i posalju zahtjev, treba im dati k itu , da izbiju oci. Nek gore smradovi g enocidni , nisu bolje ni zasluzili.

VesicG

Osim tog gutanja i potom mljackanja sjemena iz enormnih muslimanskih prangija, posebno mi zadovoljstvo čini jedino kad napišem neki degenerično imaginarno retardirani komentar, potvrdim svoju pamet time što odmah sam sebi puknem lajk na isti. Lajkanje samom sebi me toliko uzbudi i razgali mi dušu da sam sada siguran da je to jako, jako blizu osjećaja kad drhteći i zagrcnuvši se počnem da halapljivo gutam muslimansko obilno sjeme, koje inače konzumiram litrima svakodnevno!

Haha

Ipak bih naglasio da ničim i nikako u toj mojoj aktivnosti ne mogu nadmašiti moju staru koja svaki dan dođe puna te bogovske tečnosti koju oboje podjednako volimo. Ponekad mi smeta kad ona uzrigne u kući i ja osjetim kiselkasti miris tog sjemena ali šta da se radi... Ona je ipak žena a ne muškarac kao ja, pa joj se samim tim otvara više mogućnosti. Inače sam jako pametan i vispren, načitan i pismen!

Allahumišiputuki

Osim tog gutanja i potom mljackanja sjemena iz enormnih muslimanskih prangija, posebno mi zadovoljstvo čini jedino kad napišem neki degenerično imaginarno retardirani komentar, potvrdim svoju pamet time što odmah sam sebi puknem lajk na isti. Lajkanje samom sebi me toliko uzbudi i razgali mi dušu da sam sada siguran da je to jako, jako blizu osjećaja kad drhteći i zagrcnuvši se počnem da halapljivo gutam muslimansko obilno sjeme, koje inače konzumiram litrima svakodnevno! ka VesicG Bogo me četo izgleda mi nemamo drzave do nasijeh 23%..

Sanjas da ga GLABAŠ

Osim tog gutanja i potom mljackanja sjemena iz enormnih muslimanskih prangija, posebno mi zadovoljstvo čini jedino kad napišem neki degenerično imaginarno retardirani komentar, potvrdim svoju pamet time što odmah sam sebi puknem lajk na isti. Lajkanje samom sebi me toliko uzbudi i razgali mi dušu da sam sada siguran da je to jako, jako blizu osjećaja kad drhteći i zagrcnuvši se počnem da halapljivo gutam muslimansko obilno sjeme, koje inače konzumiram litrima svakodnevno! ka VesicG

VesicG

Jer, grozno je gledati svoju rođenu okoticu kako guta to slatko sjeme koje istim tim bezobzirnim postupkom uskraćuje meni, koji sam slijepi obožavalac istoga! Naime, uspijevam ja kompenzirati to ovim svojim retardiranim komentarima i samolajkovima ali nedovoljno je to za moje enormne apetite, a koje bogami i ona ima! Dakle, braćo Muslimani, ko Bogove vas molim, dajte da vam isisam svaku kap vašeg sjemena iz genitalija jer ja samo i jedino to želim! Volim vas! Obožavam vas Gospodari moji Muslimanski!

Pilot helikoptera

Genocid je Alija lazairao isto kao Markale I red za hljeb. Ovo je performance za Zapad. Sreberenica ostaje u vjecnoj Republici Srpskoj.

FGRiada

Genocid je Alija lazairao isto kao Markale I red za hljeb. Ovo je performance za Zapad. Sreberenica ostaje u vjecnoj Republici Srpskoj. ka Pilot helikoptera Lažirali te dabogda đubre wlooshko, koja ste vi gamad to je nevjerovatno, ****a li vam ona smrdljiva banditska, lažljivo i zločinačko pleme.

Laxative

Uvodi ti Heleze kakve obuke, vojnog roka, ova gamad se opet sprema na zlo. A za nepoštivanje institucija države pitaj šefa stranke i kolege mu tripice.

VesicG

Jer, grozno je gledati svoju rođenu okoticu kako guta to slatko sjeme koje istim tim bezobzirnim postupkom uskraćuje meni, koji sam slijepi obožavalac istoga! Naime, uspijevam ja kompenzirati to ovim svojim retardiranim komentarima i samolajkovima ali nedovoljno je to za moje enormne apetite, a koje bogami i ona ima! Dakle, braćo Muslimani, ko Bogove vas molim, dajte da vam isisam svaku kap vašeg sjemena iz genitalija jer ja samo i jedino to želim! Volim vas! Obožavam vas Gospodari moji Muslimanski! ka VesicG umri muslimanu u Evropi si visak, niko te ne voli..

/ Najnovije