Helez tvrdi da je ovo lokacija paravojnih kampova u RS: "Navečer pucaju pravim mecima, imam dokaze"

/ Komentari (39)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vaea

***

Bumbumsine

Bravo Helez, objavi sve, ove naše agencije ne rade svoj posao niti znaju kao i Eufor, a ovi se sakrili na prostoru nacionalnog parka, kao tamo niko ne zalazi pa su sigurni. Sve smrdi na Vanjsku, BIU, Ruse.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Mali Kosta

I mali Kosta samo se sa ocem igrao i ništa više. Ali, ne lezi vraže, posta najveći i najmlađi terorista na ovim krajevima koji je prošao specijalnu obuku u tzv. "nepostojećim kampovima". Tako isto i ovi ne postoje. Zukane istjeraj do kraj. Pokaži da ravnogorci treniraju i dalje i pripremaju novo klanje.

Ne pijem dok Paja vozi

Dobro kad se pucaju tim "pravim mecima" zar ta pucnjava bi se trebala čuti ili koriste prigušivač. A isto bi tu trebali biti kasarne gdje ti vojnici spavaju jedu pa straže

Zar rusi

Rusima je sigurno dosadno, nemaju pametnijeg posla nego da se zamajavaju sa tamo nekom bosnom za koju nemaju pojma ni gdje senalazi. Bravo za pronalazaca dobio je trazenu paznju

Srbija

Lijepe riječi su ukras!

Znor

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Banja Luka

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Kemo

Ovaj lupa nije mu dosta

adi

Lijepe riječi su ukras!

adi

Lijepe riječi su ukras!

Azo

Lijepe riječi su ukras!

SFRJ JUGOSLAVIJA

Lijepe riječi su ukras!

SFRJ JUGOSLAVIJA

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Samoistina

***

Cico

Lijepe riječi su ukras!

Gazija

Obavezno da se uvede predmet opšta narodna odbrana da omladina zna rukovati oružjem.

Lijepe riječi su ukras!

***

Feniks

***

Feniks

Lijepe riječi su ukras!

Zox

Ti si največe lažljivo pse..

sve je to srpsko i hrvatsko

UFFF SESTRU TI OTRESEM MOJIM FINIM ZAŠILJENIM FESLIJOM ALI PRIJE TOGA JA LIČNO DA JE OKUPAM JER TO JE SMRDLJIVA VLAINJETINA(POD vlasima smatram I šokce ili obrnuto her to su ista gov na samo druge boje)! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A SRPSKA ZEMLJA SAMO VJEZBAJTE

Eci

****

Reci im Zukane

da u Bosni postoje spavaći ali pravoslavni koji su pocinili genocid i opet bi samo malo teze!

333

Pa ne znam sto je svima to toliko nevjerovatno. Od devedesetih su na Balkanu prisutni ruski dobrovoljci, placenici, uposlenici FSB-a i GRU-a. Rusi su ucestvovali u pripremama atentata na premijera Djindjica, u pregovorima o smjeni Milosevica i dovodjenju one smizle Kostunice, kao i u pokusajima vojnog udara u Crnoj Gori. Ruski teroristi u ucestvovali u genocidu i etnickom ciscenju u BiH, a posljednji dogadjaj gdje su ucestvovali ruski teroristi zajedno sa teroristima iz Srbije i sa Kosova je teroristicki napad na Kosovu. Zna se i koliki je uticaj Rusije po RS-u, Srbiji i Hrvatskoj kroz pozajmice kompanijama (Agrokor), korupciju visokih zvanicnika (Milanovic, Dodik, Grobarka, itd.), i u stanovnistvu preko kojekakvih "kulturnih" udruzenja i organizacija. I sada se neko cudi sto postoje kampovi u RS-u?? Dajte, molim vas :D.

Ne pijem dok Paja vozi

Obavezno da se uvede predmet opšta narodna odbrana da omladina zna rukovati oružjem. ka Gazija Ma jel dolaziš i ti da se učiš rukovati oružjem. Ili bi ti radije ostao u dijaspori.

0000

***

Znaju scenad ruska dobro gdje je BiH

>>Rusima je sigurno dosadno, nemaju pametnijeg posla nego da se zamajavaju sa tamo nekom bosnom za koju nemaju pojma ni gdje senalazi. Bravo za pronalazaca dobio je trazenu paznju ka Zar rusi<<

Tatar

Kupaš Zujanje ko prazan mlin.Jebli te tvoji dokazi ni dijete s njima ne možeš uvjeriti.

SFJU JUGOSLAVIJA

Lijepe riječi su ukras

Neko iz mase

Znam da nećete objaviti komentar jer zna se kome pripadate,a i ako sada objavite jer inače se desi da ne objavljujete past će snijeg ili će ugrijati sunce. Kada su izabrali ovoga za ministra obrane bilo mi je jasno da će biti sranja , samo ludi i polupismeni su mogli touraditi jer onmrzi sve što nije njegove vjere i nacije izmišlja da bi bio popularan bahat da bi se pokazao kao ima stav ustvari znamo kako udara prisjetite ali se prije misliti koga još drže u politici ali sve nam je tako na sve 3 strane.

Strelok

A da pokušamo prevod Zukanove priče: Lokalni airsoft klubovi su šaroliko društvo, ali za tu odličnu igru simulacije nije poželjno zvati nasilne i psihički labilne osobe. Moguće je da airsoft timovi nose razne oznake, a ukoliko nekome smeta oznaka, ne mora učestvovati. Ukoliko smeta čitavom timu, simulacija se ne izvodi. Osnovno vojno i taktičko kretanje se može vježbati kroz airsoft, ali stvarna borba savremenim oružjem- ne. Problem je, po meni, par usijanih glava koji precjenjuju svoju pamet, i možda vježbaju gađanje iz oružja tipičnog za naše prostore. Po pravilu , ako se hoće formirati stvarna vojna grupa, onda se to ne radi šenlučenjem po nacionalnom parku. Vidim da se ignoriše i činjenica Helezovog , blago rečeno, slabog poznavanja ovih pojava. Kada bi bio svjestan realnosti u sigurnosnoj sferi, znao bi da Rusi regrutiraju na jednostavan i zakonit način, a ne glupiranjem po šumi. Ali to nije u domenu provincijskog službenika sklonog alkoholu i ekscesima. Neka ode u posjetu Ukrajini. Na Zaporožju može dokazati silu u sukobu sa pravim *****cima iz Srbije i BiH. Ovdje samo može i dalje iz fotelje u kafanu i obratno. I naravno da treba da leti iz SDP.

Ena

Zukan tupan, nije nikad čuo za rafting kampove, niti zna šta to znači. Zato priča priča priču o pojavljivanju i nestajanju kampova. Kakav moron.

Xxx

Manje cugaj pocet ces vidjati ruzicaste slonove

Gost

Ovako se dalo narodu da raspravlja o svemu i 1991, dok se postavljala artiljerija oko Sarajeva. Sad ima i ova prilika socijalnih mreza. Super. Ali ovih dana I Dodik neposredno i jasno izkazuje naum konačne objave otcjeplenja. Ne bi da nisu i ostale stavri odrađene. Zato jutros svi hitno idu u Brisel. Valjda Brisel ima dovoljno podataka šta se dešava.Samo se mi pravimo pametni. Zvoni, upaljen je crveni alarm.

/ Najnovije