Helez: "RS je sigurnosni vakum u ovom dijelu Europe, Dodik je na tako kratkom povodcu Putina..."

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma bolje bi bilo da se Srbi

povezu sa Katarom, Emiratima i Prdoganom? A da Dodici umjesto na razgovor sa najutjecajnijim ljudima planete ide kod Almahase i varenog??

Peti Sekretar SKOJa

Dragi moj Zukane, gospodine ministre! Imaš srce svaka čast, došao si na mjesto ministra ali moj savjet tebi. Nisi još shvatio da su otprilike oko 75 posto oko tebe u tvom Ministarstvu vukovi koji su nabacili jagnjeću kožu. Dobro otvori oči i uši jer nije sve onako kako ti se čini. Mnogi bi ti rado vidjeli leđa na onim velikim vratima prema stepeništu vjeruj mi. Znam šta govorim kao i što znam da su mnogi oko tebe iz onog prijašnjeg saziva uspjeli rastjerati sve iskrene domoljube i vrsne znalce i stručnjake u Ministarstvu. Ne lupam u prazno jer sam se uvjerio osobno i preko svojih leđa. Niz stepenice dole desno u kadrovsku i prostudiraj svoje uposlenike od A do Ž!!

***

***

Steca

Sreca pa ti nisi na povodcu zapada.

Vaimo

Dodik je novi Karadžić, a Vučić Milošević, navlače situaciju u veoma opasnom smjeru i spremni su na svašta. Kriju se iza naroda koga izluđuje nacionalizmom. Dodika treba spriječiti po svaku cijenu, on je neprijatelj države i njenih građana, u pravu je komentar Petog Sekretara, ministre čuvaj se i od ljudi oko sebe ali i iz svoje stranke. Ovdje će se tokom ove godine svašta dešavati i sve je moguće, ali da se Dodo ne iznenadi malo, misli doći će mu ruski teroristi da mu pomažu, hoće hoće al malo sutra. A onda je njegov kraj.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije