Helez potvrdio: Helikopter Oružanih snaga BiH gasi požar na Tjentištu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hosss

Srbijanski helikopteri su stari i trebaju održavanje nisu u stanju da gase požare.Srbija zaostaje za BiH hiljadu godina.

Konačno

Ovo oko požara je ludnica, što bi bilo da naselja planu, bojim se i misliti o tome. Sve ovisi o naci politici. Kao da nije dovoljno to što je jako teško gasiti helikopterom i što će požara biti sve više. O ovoj situaciji bi gospodari fotelja trebali što prije sjesti i dogovoriti se.

suverenitet

Ovo oko požara je ludnica, što bi bilo da naselja planu, bojim se i misliti o tome. Sve ovisi o naci politici. Kao da nije dovoljno to što je jako teško gasiti helikopterom i što će požara biti sve više. O ovoj situaciji bi gospodari fotelja trebali što prije sjesti i dogovoriti se. ka Konačno Ovo nije "oko pozara", Ovo je oko suvereniteta drzave, gospodine! Ostalo se slazem

???

Srbijanski helikopteri su stari i trebaju održavanje nisu u stanju da gase požare.Srbija zaostaje za BiH hiljadu godina. ka Hosss Šta bi kad si se probudio i vratio u realnost?

Ja1

To si Helezu trebao uraditi bez poziva civilne zastite, to je nasa drzava

IVA

Ovo oko požara je ludnica, što bi bilo da naselja planu, bojim se i misliti o tome. Sve ovisi o naci politici. Kao da nije dovoljno to što je jako teško gasiti helikopterom i što će požara biti sve više. O ovoj situaciji bi gospodari fotelja trebali što prije sjesti i dogovoriti se. ka Konačno GLUP SI MEDJEDE! GDJE SE NASELJA GASE HELIKOPTERIMA???:):):) .POZARA JE UVIJEK BILO PA SE GASILI BEZ HELIKOPTERA. TREBA OVO SMECE IZ RS U ZATVOR!

???

Ovo nije "oko pozara", Ovo je oko suvereniteta drzave, gospodine! Ostalo se slazem ka suverenitet Nema to veze sa suverenitetom ,nego ima veze sa mjerenjem snage i predizbornim igricama. Ne zaboravi da je BiH uređena drugačije nego što ste priželjkivali kada ste nas preglasali devedesetih. Dakle,Konaković i Helez hoće da se igraju zabrana. Odlično ,samo možda se našima svidi njihova igra pa je podignu na viši nivo tako što će u Predsjedništvu naš član ulagati veto ,u Vijeću ministara i parlamentu predstavnici iz Republike Srpske imaju načina da blokiraju donošenje svake odluke koja je za vas bitna.

Ja1

@???, Vi blokirate svakako blokirali mi ili ne samo sto ti ova blokada smeta a kad vi blokirate onda ne smeta. Pusti se suplje i nacionalizma, pocni gledat od cega se zivi

Medo

>>GLUP SI MEDJEDE! GDJE SE NASELJA GASE HELIKOPTERIMA???:):):) .POZARA JE UVIJEK BILO PA SE GASILI BEZ HELIKOPTERA. TREBA OVO SMECE IZ RS U ZATVOR! ka IVA<< svaki koji u prirodi ne ugase na vrijeme može doći i do naseljenih područja, što je vjerojatno ako čekamo danima da se politika dogovori. Ako je požar bilo gdje u BiH, treba odmah i žurno krenuti sa onim što imamo a ako zagusti zvati pomoć susjeda. I nisam međed leptiriću ali promišljam prije nego izvalim.

Samo gasite

To si Helezu trebao uraditi bez poziva civilne zastite, to je nasa drzava ka Ja1 Šuma je naš najveći resurs a o Peručići da ne govorim, to treba vidjeti! Spašavanje našeg blaga je suvereno.

Beša

Zapliće oni pola RS-a da bi došli helikopteri iz Srbije.snsd je spreman na sve.

Beša

Ovo oko požara je ludnica, što bi bilo da naselja planu, bojim se i misliti o tome. Sve ovisi o naci politici. Kao da nije dovoljno to što je jako teško gasiti helikopterom i što će požara biti sve više. O ovoj situaciji bi gospodari fotelja trebali što prije sjesti i dogovoriti se. ka Konačno . Ovdje je cilj da dođu helikopteri iz Srbije.Svi znamo kome je to cilj i zašto.

Beša

>>To si Helezu trebao uraditi bez poziva civilne zastite, to je nasa drzava ka Ja. 1<<.

Beša

Kada su požari bili u federaciji čekalo se odobrenje Dodika ajbg sada treba nečiji poziv koji su ovi tek treći dan požara poslali.Takvi nam zakoni u BiH pa ti sad kontaj.

Beša

>>>>To si Helezu trebao uraditi bez poziva civilne zastite, to je nasa drzava ka Ja. 1<<. Država jeste naša ali zakoni i procedure to ne dozvoljavaju i to se mora poštovati do nekih boljih vremena.

/ Najnovije