Helez o prijetnjama Ruske ambasade: 'Bolje je da vode računa o Prigožinu, nego o Predsjedništvu BiH'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

batal

***

Doomsday

Ruski ambasador treba da leti iz BiH, otkazati gostoprimstvo svjetskim kriminalcima i agresorima. Jeste Ruho, jesmo ti neprijatelji, šta nam možeš, hoćete li nas napasti silo raspadnuta. Napolje iz BiH.

RussianSOB

Kalabuhov ćoravo đubre, kad ti nekome prijetip evo da ti poručimo sikter u šugavu Moskvu dok si čitav, okružen si neprijateljima.

xxx

Lijepe riječi su ukras!

Yyy

FUJ R U S I.........

666

Dva propala alkoholicara, i muslimajmuna otisli u ukrajinu da prosipaju ublehe jer ovdje ih vise niko ne ferma, politcki lesevi, nebitni likovi, sluze samo ko fikus, nikakve funkcije nemaju sem otimanja para od glupog naroda koji nije bolje ni zasluzio, stoka bio, stoka ostao

Porfiricus Geneticus

***

MrziteljPDA

Helez je pravosnažno osuđen za laganje na sudu! I kao takav samo u ovoj državi na svijetu može biti ministar! I nigdje više

/ Najnovije