Helez: Ljudi iz vrha SDA su shvatili da se padom SNSD i HDZ i njima se bliži kraj

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A nes

ni ti dugo inkasirat 7.000 milja!

nasvasta

Strogo i kažnjavajuće zabranite nepotizam i uhljebljavanje lažova magaraca sa diplomama iz štamparija time će te pridobiti čestite ljude bez toga će te biti kao i neprijateljska SDA,ASDA,SBB.

Guest

Guest Pa to je normalno svi su krai u vlasti i to USA zna i pratila je. Jedino ona tamnoputa Tadic i celo cickave kose Tegli tija nisu"znali" sad ce znati vjerujte.

MrziteljPDA

U ovoj državi te nikad neće pljuvati bolji od tebe nego uvijek gori! Kukić vodi cijeli kanton a robijaš i kriminalac je prve klase a ovaj mu koalicioni partner dva puta osuđivan za nasilničko ponašanje. Ha,ha,ha.

Sdp

Nedaj Boze vlasti ovim iz sdp. Sve lose ima korijen u sdp. Zakon o prebivalistu,pare od elektroprenosa sa lagumdzijom,dizalice iz sirokog,izbori niksica za predsjednika,izbori u srebrenici i lazne prijave glasaca u srbiji,dozivotna vlast jasmina imamovica u tuzli,niksiceva braca cetnici i ustase..........dno dna sdp

Guest

Guest @ 071 Ova ti je jos gora Karic samo hoda lovu trosi gradjana SA samo joj jos hvali Stanivukovic.

Karrabaja

Krmak,nisi ništa bolji od njih,zapravo si gori.

kad

se turci prave evropljani

/ Najnovije