HDZ-ovac poslao poruku Biseri Turković: Ti si kriva za turiste, a ne mi

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

UZP ne miruje.

Habuhabuhabu

Kakve veze ima to što je izrazila simpatije prema grupi turista koji vole našu zemlju i u njoj mnogo troše? Nije mahala zastavom Hamasa ili islamske države, kao ni Izraela koju HDZ zakači gdje stigne. Jes' vam krv pogana.

@

HDZ-ovac poslao poruku Biseri Turković: Ti si kriva za turiste, a ne mi...normalno da je SDA kriva za sve ALI zajedo HDZ_om . Sad mozete ocekivati i vi smetnje i pribleme po pitanju turista za Medjumurje.!!

Iserka Hurma

kakvo dolazenje “turista” iz Arabije? To su teroristi

Pary

Nista nivo od austrijskih konjusara iPraljkovih sljedbenika.

Alea

Toliko neskrivene mrznje prema svemu muslimanskom id nasih susjeda koji se proglasavaju nositeljima europskih vrijednosti i demokracije.

hvala susjedima

Toliko neskrivene mrznje prema svemu muslimanskom id nasih susjeda koji se proglasavaju nositeljima europskih vrijednosti i demokracije. ka Alea Susjedi Hvala!

Hamo

Nisam za to da ih se olako pusti.Al mi nije jasno naredba evropske komisije,kakve mi veze imamo s eu kad mismo clanica eu.odkud pravo eu da se bavi pitanjima nase dzave.

dP

A gdje su hurme ? E moje ovce, samo blejite i pušite njihove priče.

Koel

Mamu li vam ustasku ima da vam to mefjugorje propadne kurko ce ko dobiti dozvolu da udje ide blokada za sve

Hugo

Kakve veze ima to što je izrazila simpatije prema grupi turista koji vole našu zemlju i u njoj mnogo troše? Nije mahala zastavom Hamasa ili islamske države, kao ni Izraela koju HDZ zakači gdje stigne. Jes' vam krv pogana. ka Habuhabuhabu Ko bolan trosi? Oni koji imaju novca idu u Englesku, Francusku, Italiju i na egzoticne destinacije. Prije par godina gledam dvoje na Carsiji sa dvoje djece, obuceni ko sa buvlje pijace, kupuju hranu u Konzumu. To dodje kod nas sa 100 $, i ostane 5 dana. Eto vole nasu zemlju.

Uzp

Ja ustase pobogu.. iscrtavaju kukaste krstove po mostaru a postuju evropske preporuke...

Slava Storonci

Najprije moraš imati svoju i samo svoju državu pa zovi u nju koga hoćeš. Ne možeš dovlačiti potencijalne teroriste s istoga u BiH, a u isto vrijeme koristiti bezvizni režim s EU. Jeste li vi čitavi?

/ Najnovije