HDZ iznio prijedlog Izbornog zakona, Nikšić: "Korektan je"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Bosnjaci ovo ovo vam je kraj, nametnuti neprijatelji Islama, a niksic i forto i jesu ateisti, zadaju zadnji udarac.

korektan

Korektan? Ne rece nam koliko bosnjackih glasova sada vrijedi jedan hrvatski glas...

Neka neka

Cuj konkretan je?! Jadna majko, koji debilizam i za radi straznjice zinute sve moze!

tuner

nepismeni ako stavis naroda i pravde onda stavis hdz-a i sdp-a a ne hadz, sdp, naroda i pravde. papcino procitaj sta si napisao. zavrsi osnovnu

Guest

koji eksperti nas predstavljaju,sramotno,bijedno,ružno ih vidjeti

Niksic je izuzetno pametan i razborit.

Svaka mu cast, ja sam odusevljen njime. Takvi nam trebaju ljudi na svim pozicijama.

Eva

Trojka izdajnika i budaletina

Gost

Vi ne skrivate mržnju prema dva naroda a htjeli bi da imamo normalnu državu. Vi izborom Komšića održavate Čovića na vlasti. Dopustite da se novim izbornim zakonom to onemogući pa da skinemo s vlasti sve ove što trideset godina lažu i pljačkaju i da razvijamo normalno društvo. Trenutno imamo tri odvojena društva kao nigdje u svijetu.

NAM

Vi ne skrivate mržnju prema dva naroda a htjeli bi da imamo normalnu državu. Vi izborom Komšića održavate Čovića na vlasti. Dopustite da se novim izbornim zakonom to onemogući pa da skinemo s vlasti sve ove što trideset godina lažu i pljačkaju i da razvijamo normalno društvo. Trenutno imamo tri odvojena društva kao nigdje u svijetu. ka Gost Koja “naroda”? To sto se srbuje i hrvati po Bosni su NACIJE nepostojece Jugoslavije. Nisu to genetski slaveni vec domicilni sraroevropski narod Dinaroidne haplo grupe. Nisu Srbi i Hrvati iza Karpata. Nisu ni dijaspora drzava Srbije i Hrvatske. Kad govorimo o srbima i hrvatima u BiH za razumijevanje je obavezan pridjev Jugoslovenski!

/ Najnovije