HDZ dostavio Kongresu EPP-a prijedlog Rezolucije

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Blue

Sjeme vam se zatrlo kameno!!!

Evro

Gde će susjedima biti kraj kad uzmu evro, a sada imaju duplo veće plate i za čak 7 mlrd. E veći BDP, a ne da ga stigo AV? Evro na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu?

Panzer

Lijepe riječi su ukras !

Srbata

Pokazuju turističku atrakciju u Zagrebu pored Sabora, neku izmišljenu Kravat pukovniju sa kravatama ALI IMAJU SRPSKI POKLIČ: Za krst časni i slobodu zlatnu....KO JE TU LUD! Srbatu su u Francusku odneli Srbi iz Dlmacije, a onda je Hrvati prisvojili i nazvali krvata.

Tres

Sultan Erdogan da pošalje bar 50 Barjaktara da se mirno naprave izbori?

Bosna

Blue...ako sSrbin isto sHrvt smo popravoslavljen sa Svom Vizantijom, ajde bre kaži, nije li tako o cvijetu hrvatski krovoslvni? HDZ se mirno bori za svoja prva, smo da ih ne naterate da na krju morju pokzati i "Bošnjacim" gde im je mesto, ko Srbima 95g?

Slaven

Nema ništa gore od toga, nego kad se braća pokolju oko zemlje! Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun, a HR ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov...17 istih imena. Ukrajinci su Bjeli Hrvati, imate uikrajinsko selo Stilsko i u njemu špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena najveće države u Evropi koja se zvala Velikaya Horvatiya. A i Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske... Svi Slaveni su Hrvati, a od svih Hrvata od Jadrana do Sibira najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi.

Bosna

Srbata..... hahahahaahaha

21VEK

Blue....Nema laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena, a Evropska analiza (82 evropska instituta za genetiku po uzorku krvi građana) od 2009- 2013g je uništila sve srpske laži. Pokazala je da Srbi nisu narod jer imaju najšareniju kartu gena u Evropi, a po genima su 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena), a to je očito i razlog zašto su oni odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali katolici sa Papom... Srpska karta gena je najšarenija na svetu, to je đubrište gena od svih osvajača kroz istoriju... https://brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/ Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi su ovde zapravo Hrvati i katolici, neki poturčeno Hrvatsko cvijeće, a neki popravoslavljeno Vizantijsko smeće?

Bosna

*** Hrvatsko cvijeće koje sebe naziva Bošnjacima radi protiv svoje braće, iako je RH 90ih primila 420.000 bošnjačkih izbeglica, ujedinili se sa Armijom BiH na Korani, spasili bošnjake u Bihaču od još većeg genocida od Srebrenice, izbili na Banja Luku, napravili akciju Maestral i oslobodili ceo jug i sredisnju Bosnu....kome to smeta istina? Radi koje treba da se kaže da su radili zločine nad civilima i vojnicima koji su primili i podržavali koljače mudžehedine.

Slaven

Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?

Net

Nportal ŠTA STVARNO ZNAČI "ALAL VERA"? Izraz potiče iz doba Turaka.

Habuhabuhabu

Što se više petljaju, sve dublje tonu. Šalju non-papere, crtaju po salvetama, traže hitne rezolucije, trče k'o Kolinda pred kamere, dodijeljuju nepostojeće doktorate, neki na sebe kače i ordenje.

Republika BiH

Nema promjene Ustava i TACKA Hocete rat bujrum !!! Bosna nije sama kao devedesetih !!

/ Najnovije