HDZ-HNS traži od Parlamenta FBiH da usvoji deklaraciju: Pominje se Izborni zakon i izmjena Ustava

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

!

Mars bagro lopovska

Bosna

SREBRENICA JE ZAJEDNICKI SRPSKO HRVATSKI ZLOCIN SAMO STO SU DIREKTNI IZVRŠIOCI SRBI A HRVATI INDIREKTNI I SUUČESNICI ZLOČINA IZUZEV DIJELA HVO KOJI NIJE SLUZIO DOGOVORU TUDJMAN MILOŠEVIĆ KARADJORDJEVO ljeta 1991o rasturu JUGE radi podjele Bosne ka DUDEK Krivousti Njofra Poturčeno Hrvatsko cvijeće koje sebe naziva Bošnjacima radi protiv svoje braće, iako je RH 90ih primila 420.000 bošnjačkih izbeglica, ujedinili se sa Armijom BiH na Korani, spasili bošnjake u Bihaču od još većeg genocida od Srebrenice, izbili na Banja Luku, napravili akciju Maestral i oslobodili ceo jug i sredisnju Bosnu....kome to smeta istina? Radi koje treba da se kaže da su i Hrvati radili zločine nad Bošnjačkim civilima i vojnicima koji su primili i podržavali koljače mudžehedine, šta znači da su ih sa pravom pobili, evo vidiš kakvi su. Planiraju da se hrvatski Rafali sami isplate, tako da iz RH koja je u NATO čuvaju bosansko i crnogorsko i kosovsko nebo, a ići će tamo i u misije bombardovanja, ako zatreba: SCALP-EG | Ubojica S-400 | Podaci | Krstareća raketa dometa 650 km za Hrvatske Dassault Rafale!-youtube

A mi "Ostali"

Zasto sam ja manjina u drzavi u kojoj sam rodjen i za koju sam 45 mjeseci proveo u ratu, zasto ja nemam prava kao vi "konstitutivni" narodi? Jer se izjasnjavam kao Bosanac, ateista, gradjanin ove drzave, jer ne mrzim druge i drugacije, jer imam prijatelje i u Hercegovini i RS-u... bando fasisticka na sve tri strane u oktobru vam je kraj!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Db

PREDSJEDNIK, MECE LI GA MECE.BRAVO.POKAŽI IM TKO KOSI A TKO VODU NOSI!!!

/ Najnovije