Panika zbog izbornih rezultata? HDZ BiH svaki sat šalje isto saopćenje

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baketov guzni Haver

Ovo je tacno jer Čovke zna kako su skupa krali

071

@Baketov Krali su i sada, i jedni i drugi, ali ne mogu više da nakradu dovoljno da bi kompenzirali za to da se velikoj većini ljudi od njih povraća.

CIK

rezultat vladavine SDA: država nikad slabija, Dodik i Čović nikad jači, javni prevoz u Sarajevu u raspadu, tramvaji stari u prosjeku 40 godina, 0 km autoceste, 0 km brzih cesta, 0 km obećanog puta Lašva-Travnik, 0 km brze ceste prema Krajini, izgrađen Pelješki most, bruka sa tužbom u Hagu, najkorumpiraniji javni sektor u Evropi, najjadnije zdravstvo u Evropi. Nastavi niz!

histerija

Znaju oni da i dijete na histeriju moze nesto postici...Ovdje zaista samo psihijatrija moze pomoci

Let3

rezultat vladavine SDA: država nikad slabija, Dodik i Čović nikad jači, javni prevoz u Sarajevu u raspadu, tramvaji stari u prosjeku 40 godina, 0 km autoceste, 0 km brzih cesta, 0 km obećanog puta Lašva-Travnik, 0 km brze ceste prema Krajini, izgrađen Pelješki most, bruka sa tužbom u Hagu, najkorumpiraniji javni sektor u Evropi, najjadnije zdravstvo u Evropi. Nastavi niz! ka CIK Mostar se vraca kuci!

Leptir

Tako je to u demokraciji...vecina bira i izabira! Jedna od Europskih vrijednosti! Covica boli jer nemoze vise ucjenjivati, nakon sporazuma o Izborima u Mostaru nema vise cime silovati Federaciju i BiH

Si

Nemojte se brinuti,ako ste pomislili da je HDZ izgubio,naci ce Bake nacina da svom vijernom suborcu Draganu vrati u ruke instrumente blokade Federacije. Jer bez Draganovih blokada nema ni Bakira!

vb

Sad će nas 300 000 Bošnjaka glasat za Raguža. Ma za bilo koga, al za Jugoslava Čovića NIKAD!!! ZA BILO GOGA ALI ZA GOVNO NE!!! NIKAD!!!

/ Najnovije