Hayat TV: Primorani smo prekinuti program zbog skandalozne odluke Vlade FBiH

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

King

Ko osim SDAovaca gleda uopste taj hayat?

Dnevni red

I UGASITE SE , SAMO KUHATE

dP

Treba namiriti desetine miliona koje su skršene na nepostojeću termoelektranu u Tuzli. Treba namiriti sve lopovluke rukovodilaca elektroprivrede i rudnika. Blejite zajedno sa svima, dobrodošli u Fadilov "uspješni" vakat.

Bizmark

Svrakicu svaki dan od mene imaš tanjur graha i puding Jeste ukrali frekvenciju od Dobri Vidracija Ali kad DU bila smo dva programa vi treći bili ste skoro najbolji A farmerske prije rata kad si donosio iz Trsta uvijek si meni i mojima Đavo jeftinije Zato bujrum grah te čeka...

Hercegovac u Bosni

Tako to ide,šutili ste dok su drugi propadali ,kao i svi ostali sto šute a neki se vidim i raduju sto će neki ljudi ostat bez posla. To je problem svih nas.Sav nerad ,kriminal,nepotizam ,dolazi na naplatu, šta smo sijali ,to zanjemo.

Panzer

Pa direktor Elektroprivrede je čovjek iz stranke NAŠEG NAJVEĆEG PATRIOTE ZLATNOG LJILJANA JEDINOG KOJI JE ODBRANIO BIH OD ZLIH HRVATA ČOVJEKA KOJI NIJE DOVEO NIJEDNOG INVESTITORA U BIH ŠAMPIONA U ŠUPLJOJ I PATRIOTSKOJ PRIČI.TOTALNO NESPOSOBNOG ZA SVE OSIM ZA POSVADJAT SE SA SVIMA I GLUMIT BAJU.NAŽALOST BOŠNJE SE LIJEPE NA NJEGOVU PRIČU.NAŠ NAJVAĆI I ZLATNI LJILJAN SEJDO ZVANI KOMŠIĆ BAKIROVA PROSTITUTKA.

Guest

Ugasite vala, samo Almasa skače po TV ekranima. Ogadila mi je hranu.

Elenorin

S obzirom da ste bili jak medij, formirali ste jednu specificnu kriticnu masu koja danas nije ni za pet para. Iskreno se nadam vasem kraju, jer ni vi niste bili objektivni kada biste blatili i upropastavali zivote, porodice bez ikakvog uporista. Stoga se nadam da cete da budete uskoro proslost. Novinari neka se snadju, jer nisu ni oni nesto posebno brinuli kada su neobjektivno izvjestavali, i uopce nisu brinuli o tome kakve posljedice imaju njihova izvjestavanja na druge ljude. Poselamite i pobiberite.

Pavle

Da ne bi privreda trpila poskupljenja struje,poskupit će struju domaćinstvima i tako će spasiti radna mjesta,odlična manipulacija glupim stanovništvom.

Ralle

Iskreno se nadam da ce se ova islamistička televizija i ugasiti.

Bake

Gasite se vi odavno, samo sada imate ko fol i povoda.

JA1

Svima koji podrzavaju kriminalnu SDA ce se ovo desiti prije ili kasnije. Oni koji misle da profitiraju uz podrsku stranke ce proci isto ovako kao ova SDAovska TV kuca. Tako vam i treba, podrzavajte kriminalce i dalje za sitni car.

60000

160 radnika je po 20000 KM godisnje 3.200.000 KM godisnje na plate.... Navodno problem mu je poskupljenje struje za 40000. Da si mali business vjerovao bih ti...

Ljiljan

Pa direktor Elektroprivrede je čovjek iz stranke NAŠEG NAJVEĆEG PATRIOTE ZLATNOG LJILJANA JEDINOG KOJI JE ODBRANIO BIH OD ZLIH HRVATA ČOVJEKA KOJI NIJE DOVEO NIJEDNOG INVESTITORA U BIH ŠAMPIONA U ŠUPLJOJ I PATRIOTSKOJ PRIČI.TOTALNO NESPOSOBNOG ZA SVE OSIM ZA POSVADJAT SE SA SVIMA I GLUMIT BAJU.NAŽALOST BOŠNJE SE LIJEPE NA NJEGOVU PRIČU.NAŠ NAJVAĆI I ZLATNI LJILJAN SEJDO ZVANI KOMŠIĆ BAKIROVA PROSTITUTKA. ka Panzer A sada brzo trči do najbliže kapelice tu ćeš uvijek naći nekog velečasnog pedofila I pedera neka te dobro iskriža s guza biti ćeš kao križni put u blajburgu I doćićeš do sebe u roku pola sahata!

Procenat

Nije rast od 312%. 212% je u pitanju. Pogresno ste izracunali. Mada i ovo poskupljenje je previsoko u svakom slucaju. Neopravdano

Eugen Savojski

Hvala bogu da su prave bošnje - hrvati,energetski neovisni od vlaja.

Djokica mali

Konacno da neko ugasi nacionalisticku tv Vrijeme je i za druge.

Sg5

Nista niste ni znacili. Samo pravite sebi radna mjesta. A sve preko ledja sirotinje.

/ Najnovije