Haški osuđenik Petković: Kajem se i izražavam sućut bošnjačkom narodu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Leone

Jao sto laze. Mrs

DUDEK Krivousti Njofra

Vjerujemo ,ali PRVO popij JEDNU PRALJKOVACU

gost

°em zločinac, °em kukavica, čkapi od vojnika. I on bi da prevari sud… pa na slobodi da negira UZP

Hag

Jedan od primjera koliko smo bili u zabludi u SFRJ za tzv. bratstvo i jedinstvo i jednakost. Školovani oficir JNA koji je učio i obučavao regrute je u ratu lagodno postao to što jeste kao i mnogi drugi školovani zakleti oficiri JNA poput Mladića i mnogih drugih što znaći da je svih 45 godina iza drugog svjetskog rata bilo lažno i dobro upakovano. Iako su zločinci bili na supritnim stranama veoma dobro su komunicirali i sarađivali u toku rata.

Krstaski terorist iz 5 vjeka ne

Senot Veliki kaze nema zlocina za one koji imaju Krista.

Hm

Jedan od primjera koliko smo bili u zabludi u SFRJ za tzv. bratstvo i jedinstvo i jednakost. Školovani oficir JNA koji je učio i obučavao regrute je u ratu lagodno postao to što jeste kao i mnogi drugi školovani zakleti oficiri JNA poput Mladića i mnogih drugih što znaći da je svih 45 godina iza drugog svjetskog rata bilo lažno i dobro upakovano. Iako su zločinci bili na supritnim stranama veoma dobro su komunicirali i sarađivali u toku rata. ka Hag Hoces li tako guditi za evropski rasizam i evropsku rasnu superiornost?

Politički sud

Nepravda je da Muslimani nisu osuđeni za svoje zločine! Isto tako Hrvati u Hrvatskoj za zločine protiv Srba !

Bah

Nepravda je da Muslimani nisu osuđeni za svoje zločine! Isto tako Hrvati u Hrvatskoj za zločine protiv Srba ! ka Politički sud Nepravda je pravoslavne balkanske talibane smatrati nacijom i sljedbenicima krscanstva.

Koel

I govno bi oni pojeli dok ne izadju na slobodu onda po starom nema tu popravke nego u zatvor do zadnjeg dana osluzenja i to im je milostinja da izadju zivi

@Hag

Jedan od primjera koliko smo bili u zabludi u SFRJ za tzv. bratstvo i jedinstvo i jednakost. Školovani oficir JNA koji je učio i obučavao regrute je u ratu lagodno postao to što jeste kao i mnogi drugi školovani zakleti oficiri JNA poput Mladića i mnogih drugih što znaći da je svih 45 godina iza drugog svjetskog rata bilo lažno i dobro upakovano. Iako su zločinci bili na supritnim stranama veoma dobro su komunicirali i sarađivali u toku rata. ka Hag Jel misliš i za oficire JNA što su Bošnjaci i jesu i oni lažno upakovani

@Za Krstaske, Koel i Bah

Koja je razlika vas a takvi što govorite ružno o Krista i onog šuoka Francuza što je crtao Poslanika Muhameda

@Bah

Samo što ovaj zločinac nije Srbin ti dijasporo nepismeno govno

/ Najnovije