Haris Zahiragić žestoko Našoj stranci: Tražite smjenu ministra u TK, a Sarajevo postalo Gotham City

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

Nije Sarajevo takvo postalo nego iz vas iz SDA je takvo ostalo. To je produkt sdaovaca

Zajko

Moralna ostavka ministra MUPa TK se mora desiti i gotova stvar. Nadam se da ova fašistička njuška neće dobiti podršku na izborima

MrziteljPDA

Lijepe riječi su ukras!

nasvasta

Haris jedan od rijetkih iz SDA koji ima damu .

King

Spasi nas betmene!!

Ponesi zastavu….Hariseee

naaaroood znooaa

Komšija

Haris jedan od rijetkih iz SDA koji ima damu . ka nasvasta Nije ovdje u pitanju imanje damu nego nemanje mozga

Bego

Svaka čast puna podrška

revizija

***

333

Ko ce sada gledati i slusati sve ove veprove i nedovrsene spodobe cijelu godinu pred lokalne izbore...Kao da sam u najgorem second handu, pa biram izmedju poderane i uflekane majice od dvije marke i pohabanih farmerki za tri marke. To nam je politicka scena. Fakat sastrugani sa dna septicke jame. A cim ovaj moze hodati po gradu i pametovati, koji je karijeru poceo sa cakijom u osnovnoj skoli, Sarajevo jeste Gotham. Da kreteni po TZ kantonu masovno trebaju dati ostavke, a i na mnogim drugim mjestima, recimo redom po pravosudju, to je takodjer cinjenica.

Zao mi ha

Nije bolest, sve sto boli, taman ga zaboravili.

Guest

***

Bosanac

***

bosanac baustelac

***

Jos samo da shvatimo da za nas nije drzava i 5!

..............

jah

to ti Sebiji,pa zestoko reci-gdje diploma :P

Koel

Ovi zdajnici teojkasi mogu do lokalnih izbora a tek na opcim ima da ih traze po metljistu lopatama

???????????

***

/ Najnovije