Ministar Vranić najavio mjeru koja se mnogima u Sarajevu neće dopasti

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

qqq

i treba. Vecina se ponasa kao da je corona nestala...

senzacija

Wow kakva frikin senzacija. Pali ste nisko opasno.

Ovaj

Devic je prava seljacina zato nam i jeste ovako. Idi bolan čuvaj krave i ovce u svoj Ilijas.

Koel

Vlada mtel zvana katastrofaaaa sve rastimano u kantonu kako su dosli na vlast smrtnost od corone ogromna gras u blokadi grad nikad prljaviji oko kontejnera more smwca nesposobni 6 puta gore nego prwdhodnici tako da kantonu nema pomoci pod hitno smijeniti ove neaposobnjakovice nikad gore stanje nije bilo

@Role

Nek kukaju. Nema ništa slađe od suzica SDA ovaca :-) :-) :-)

Guest

Samo naprijed Ministre Vranić!

Hugolina

Vlada mtel zvana katastrofaaaa sve rastimano u kantonu kako su dosli na vlast smrtnost od corone ogromna gras u blokadi grad nikad prljaviji oko kontejnera more smwca nesposobni 6 puta gore nego prwdhodnici tako da kantonu nema pomoci pod hitno smijeniti ove neaposobnjakovice nikad gore stanje nije bilo ka Koel Nije Vlada kriva sto je Sarajevo puno svinja. Ne moze Rad ocistiti koliko stoka moze uprljati. Da su odmah po prestanku rata vlasti pocele uciti papke redu, mozda bi nesto i bilo. Ali kako ce, kad su isti kaoi oni koji od grada prave smetljiste. Kaznjavati stoku.

/ Najnovije