Haris Silajdžić: Ne, ne osnivam stranku

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

Odlicno!!!

Opet ovaj lik

Odlicno!!! ka Ghost Tebio je izgleda bitno samo zapishati svaki tekst?

Aaaaa

A na kojem to projektu ovaj stari lopov radi?! Pa taj je za umiranje! Šta on još uopšte može pametno uraditi?!

071

Stvarno nam samo ti još trebaš da prosipaš prevaziđene ublehe....

Ghost

Odlicno!!! ka Ghost Tebio je izgleda bitno samo zapishati svaki tekst? ka Opet ovaj lik<< Naravno da nije. Samo kad naletim.

Ghost

Mozda si u pravu, a mozda sigurno nisi. Medjutim, ono sto je sigurno je da te nacionalizam preuzeo. Nije ti lako, valja zivjeti sa tim.

Nadimal

Odjebaus dinosauruse poilitički

Još bi nam samo ti trebo!

.

nasvasta

Jedini politićar za kojeg je onomad Milošević rekao da bi dao 5 svojih ministara za dr Harisa ,Jedini Bošnjaćki državnik koji nije pognuo glavu ni pred kim.

Klosa

STARI PREVARANT I LAZOV SVIH VREMENA TAJ BI SE J. BO ZA MARKU A TEZAK MILIJARDER

Bravo

STARI PREVARANT I LAZOV SVIH VREMENA TAJ BI SE J. BO ZA MARKU A TEZAK MILIJARDER ka Klosa Da, a sve na račun naroda! On i Izetbegovići su opljačkali ovu državu i uveli u krvoproliće! Trebali bi da plate narodu za to! Samo linč, i oduzimanje imovine stečene od '91.

Mustafa

Bravo za Dr.Harisa direktno i bez okolisanja,kada toliko sumnjate u velicinu ovog covjeka,sto se ne zapitate zasto nijedan drugi politicar nije pozvan da gostuje na CNN kod Christiane Amanpour,reci cu vam ja zato sto nemaju kapacitet i domet od mjesne zajednice,a vise od pola ne zna Engleski pricati a ovaj "Dinosaur"to odlicno radi,bez obzira na godine.

/ Najnovije