Haris Silajdžić govorio o Bidenu, Aprilskom paketu, NATO-u, Velikoj Srbiji, RS-u...

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Dokazi protiv mahmuljina i alije, koji nikada nisu objavljeni na multi-kulti, tolerantnim i objektivnim bosnjackim medijima tzv. bht-u i ftv-u: https://youtu.be/nR3fc6n8-g0 https://youtu.be/B2uQ7uD0dfg https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2021/01/22/tvclip045887.mp4 https://youtu.be/nJqna_NH3MA https://youtu.be/eLD8k1zzZZA

Hare

Hare u ratu izvlačio donacije u maleziju a bakir u tursku , razlika između dva lopova je u godinama i kokainu hiljade mrtvih i dva bogata

Roo

Hare gigant!

poluintelektualac

G. Siladzicu, kako imate obraza govoriti o gradjanskom drustvu, kad ste vi osnivali NACONALNU stranku!!! Vi ste jednostavno pluobrazovan covjek koji moze impresionirati samo bosnjacki polusvijet. Vase znanje vrijedi za tamo odakle ste ga i donijeli: u Pristini!!!

JA1

G. Siladzicu, kako imate obraza govoriti o gradjanskom drustvu, kad ste vi osnivali NACONALNU stranku!!! Vi ste jednostavno pluobrazovan covjek koji moze impresionirati samo bosnjacki polusvijet. Vase znanje vrijedi za tamo odakle ste ga i donijeli: u Pristini!!! ka poluintelektualac Jest vala dobro si im rekao, POGLEDAJ DODIKA PRAVI INTELEKTUALAC, NIJE CUDO DA SU SRBI IMPRESIONIRANI.

JA1

Sto se tice Silajdzica, lijepo prica i covjeka navede da mu povjeruje da je dobronamjeran a onda se sjetim svih kamena temeljaca koje je otkriao koji su ostali nista drugo nego samo kamen. Toliko o dobrocinstvu i drzavniku.

Dama

Možemo o njemu misliti šta god hoćemo, ali mi danas nemamo ni blizu ovako školovanog političara, elokventnog, šarmantnog,engleski govori kao maternji jezik, uvijek lijepog za oko bez obzira na njegove godine, čovjeka sa prijateljskim vezama na svim stranama svijeta.

JA1

Za ove dame sto su mi lupile prst dole, i ja bih volio da ga mogu ocjenjivati srcem umjesto razumom na zalost kod mene razum prevladava. Kamen je kamen i nepobitni je dokaz ma kako vam on bio lijep

vb

Kakva to Dama potpisuje samu sebe sa "Dama" ???

vb

..A nije da ga i ja baš “mogu”, isti je to šupljolog kao i sijaset ovih licemjernih bandita sa svih strana koji nam kradu živote već više od 30 godina, ali definitivno s ovom nacionalfašističkom bagrom sa kontinuiranim aspiracijama za Bosnom samo i jedino ovakav sugovornik treba, džukac koji će ih stalno podsjećati šta su uradili ovdje i šta rade posljednjih par stotina godina…..eh sad, koliko ova njegova pije vode….da Bog da kćeri …. Ovdje je jedino (sem rata do kraja) moguća i pije vode radikalna intervencija USA …..ništa drugo ..

Muki

konverter Zivkovic neces napraviti gradjansku tj islamsku BiH. babo ti je ostavio 4 kantona u amanet. krenes li u jos jedan rat, kao Alija, imat ces protiv sebe i Srbe i Hrvate, pa ce se ona Karadziceva iz skupistine pred izbijanje rata 92. obistiniti. znas ti to dobro, pa su ti Ameri i Englezi jedina nada. ostalo je da im se probas sto bolje uvuci, pa sta bude. sretno!

Gost

Još u ratu se pričalo o cijenama njegovih odijela. On je jedan od onih koji su rat dobro unovčili.

miroslav

Ne razumem stavove muslimanskog dela. Hocete da prisilite veliki deo gradjana vase zemlje na nesto sto oni ne zele? Drzava je u sluzbi naroda a ne obrnuto i ne u sluzbi samo jednog dela naroda. Takva drzava ne funkcionise i ne treba da funkcionise. Sta ce vama Republika Srpska? Imate svoju teritoriju i tamo funkcionisite kako vam volja, pravite sebi bolji zivot a pustite RS da radi isto to kod sebe. Kada se predlaze gradjanska drzava stavite se u kozu Srba - kako bi vama bilo da se ukida Federacija, da sve odjednom postaje Republika Srpska i da Dodik postaje svima predsednik?! Pa eto gradjanske drzave, to vam je cilj, zar ne.

Ghost

Lazove!!!!

R

Hare je poznat i kao lesi iz polikite, jer se prvo navodno posvadjao sa alijom i odvojio se od njega, a onda mu se vratio. A poznat je i po tome sto je zeljezaru zenica prodao indijcima za citavu 1km i znamo kako ih je usrecio time do dana danasnjeg, a poznat je i po svojoj izjavi u sred beca, da je sarajevo prvo u evropi imalo tramvaj, kao da su mu ga turci napravili a ne ti isti austrijanci. I o njemu bosnje imaju pozitivno mislhenje? Hahaha pa stvarno bolje niste ni zasluzili.

Da

Kako su njegovi lešinari skupa sa SDA gamadi opuhali BH preduzeća i ostavili radnike na ulici . uvalili se u poštu , telekom , EP i ka su izgubili na izborima samo se prebacili u SDA . i dan danas su narodu na grbači

Xy

Ovaj vidio da je trend političara đuturuma otvorio Biden, pa bi i on da to iskoristi. Ko veli, kad može Biden i Bogić, što ne bi i on!

Bravo

G. Siladzicu, kako imate obraza govoriti o gradjanskom drustvu, kad ste vi osnivali NACONALNU stranku!!! Vi ste jednostavno pluobrazovan covjek koji moze impresionirati samo bosnjacki polusvijet. Vase znanje vrijedi za tamo odakle ste ga i donijeli: u Pristini!!! ka poluintelektualac

/ Najnovije