Šta je Konaković kazao Biščević-Tokić: "Kako Vi znate kad sam ja uzbuđen?!"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Samo ih deri Konakoviću, krzuba stoka SDA

NN

Da netko isto kaze Dinokijevoj zeni nebi on nista ni skonto. Ljigavac si Dinokio . Nicija nije do zore sjala pa nece ni tvoja !

Guest

Guest Sta ova iz SDA prica. Treba da te je stid u kojoj si stranci. Previse repova imate ,ali polako sve se otkriva. Kao zena doktora sa KCUS kazi ko je ubio rahmetli Dzenana Memica?

NiP

Budala,treba trazit lijek kod psihijatra

Hehe

Zipa joj surle! Dobro si joj odgovorio!

MrziteljPDA

Trebaju naplaćivati ulaz u gledalište parlamenta jer je ovo bolje od cirkusa

Uzbudljivo

Pocela se fol vaditi na djecu. Pa nije ih roda donijela, ocigledno prva je spomenula uzbudjivanje, a izgleda da se razumije u to uzbudjivanje. Pa kakve veze ima koliko djece ima? Da voli djecu i da misli na njihovu buducnost u ovoj zemlji, ne bi bilanu SDA za pocetak.

Jole

Ma samo ostro!!!nasao se ko ce sta komentarisati!!!sda papci....

JA1

Otkud njoj pravo da ga proziva javno i kaže da je on uzbuđen a majka troje djece?

jah

jezičina do poda, a kad joj ga neko nagazi onda se šatro na djecu poziva...Seka ti je uzor,sijećamo se te izjave!

/ Najnovije