Haos na sjednici Skupštine KS: Zahiragić nasrnuo na Vretu, Okerić prekinuo sjednicu

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

joj maknite ga

dok čakiju nije izvadio

Role

Zahiragić je bizon

Sarajka

Zahiragić je bizon ka Role Ma,ne treba vrijeđati životinje

***

***

Tatar

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Ponašaju se kao da je “poslanik” ušao unjiha

Komšija

Usmrdjeli uhl****si majku vam vašu jeli vas za to narod plaća.Jeli vas imalo stid vašeg seljakluka.Jeli to borba za suverenu BiH.Strasno da imate imalo obraza i časti nikad se više ne biste pojavili u javnosti ka Tatar Nije fer da sve svrtavaš u isti koš. Ovdje riječ o konkretnom kretenu i konkretnoj partiji. Znači jasno i glasno prozivati, SDA i Zahiragić. Samo tako možemo naprijed, riješiti se onih koji vuku na dno.

Kadrija

ponasa se kao da je u srbskoj skupstini

gazija

da mi ga je samo gdje sresti ovu konjsku glavu zahiragica kako bi mu samarcinu svezao jbo li ti sda i bakir svu familiju hostaplersku

***

Lijepe riječi su ukras!

sdamaija

Lijepe riječi su ukras!

adi

sda seljacina kao, i 95% clanova, i biraca

Onako gledajuci sa strane

Na snimku izgleda kao da je ovaj drugi nasrnuo na Zahiragica, medjutim ako radaiosarajevo kaze da je obratno onda je obratno.

Hađiduhotina i njegovo sijo

Balavac jašta je …Balavi *****a i takvi nam dohakaše ……

***

***

Mika

Komentari i ko.entari a niko se ne pita sta je bilo u pitanju Koja tacka kakav prijedlog i td su uzrokovale emocije kod delegata.

Nekoniko

Za okerića, dečko čuvao ovce po Mojmilu, dok nije zasjeo u skupštinu i on nekoga naziva balavac. Za okerića, prelivodu sa hiljadu lica, vretu pretrkušu, memićku,naku vildanu, pretrkušu, Haris Zahiragić je ljudska i moralna gromada, ne možete mu cipele obrisati. Ima vas još tu bezvrijednih i amoralnih. Kad stanete ujutro i pogledate se u ogledalo, smijete li reći :ja sam čovjek. Teško. Pogledajte u lice svog djeteta i recite isto. Teško

Komentator

Zakljucak: Zahiragic je dzaba postio ovaj Ramazan.

Kola

SDA Noooroooodo znooooooooo

Komšija

Komentari i ko.entari a niko se ne pita sta je bilo u pitanju Koja tacka kakav prijedlog i td su uzrokovale emocije kod delegata. ka Mika A šta to može opravdati kretensko ponašanje?

Ivan

Nego šta je nego balavac. Nesputan sramom, moralom i inteligencijom predviđam mu dobru karijeru u SDA.

333

Trebalo bi pokretacima ovakvih incidenata uvesti kazne, recimo 6 mjeseci bez plate. Ionako se nikom normalnom ne placa ovaj beskorisni, primitivni polusvijet.

Asker

Stvarno vi svi koji ste glasali za ovog *** iz sda da li vas je i trunke stid. Posto ovaj lik nema ni obraza ni srama

Iz Europskog parlamenta upućen poziv

na reformu Izbornog zakona BiH u skladu s presudama Ustavnog suda BiH i međunarodnih sudova 14. ožujka 2024

Dzeni

Ostavke odmah!!!

Guest

došao vakat da ne smiješ reci da si branio BiH,da je ljiljan naša svetinja,da je nišan jednako Sehid,i sad dezerteri,preletaci kolo vode i kad staneš u odbranu vrijednosti,okreći ti ne na riječ,laže petlja,o ovome je moj rah.komandant,zlatni ljiljan,heroj govorio malo prije nego će poginuti,doći će vakat da ćeš morati kriti da si branio Državu,al doći će VAKAT,ako Bog’da,pe sve izdajnike u jedan kos da se ne ponove ponovo nametnuti.

Fishek10

Ramazanski post je odlicno poceo...

/ Najnovije