Haos na sjednici Općinskog vijeća u bh. gradu: Načelnik fizički napadnut

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@Bosanac

Muuuuuu pa u napad mislili ljudi da su na koridi

Mani mani mani

U pitanju kasa,novac,lopovluk,korupcija. U ovom gradu vlada cisto sda mafija uz pomoc hdz placenika. Ovaj nacelnik je u saradni famelije milanovic otvorio firmu velike vrijednosti,do nedavno bio obicni kokosar.zalosno je sto opstine niko nekontrolise,tu je totalni haos lopovluk i podkupljivanje.

Habuhabuhabu

>>U pitanju kasa,novac,lopovluk,korupcija. U ovom gradu vlada cisto sda mafija uz pomoc hdz placenika. Ovaj nacelnik je u saradni famelije milanovic otvorio firmu velike vrijednosti,do nedavno bio obicni kokosar.zalosno je sto opstine niko nekontrolise,tu je totalni haos lopovluk i podkupljivanje. ka Mani mani mani<< Ako jeste, takvi sa sobom nose taj mentalitet pa će mu radnici nadničiti za crkvicu, a vodiće ih njegovi seoski drugovi sa krivim diplomama, tetke i rođaci, i ubrzo će ne znajući da valja ni čitati ni pisati postati elita.

Mile

Ovaj brate, zajedno sa rodjakom Sedzadom uzima veliku lovu. Al što su lovu uzimali i uzimaju braća Kasumovic, naj veći ratni profiteri u G.Vakuf. sve im omogućila SDA, i sad se podijelili, jer manje para a želja puno. Da ne zaboravim u cijeloj priči dr.Juga Zukica koji se obogatio od ovih , a sve to gleda i podržava komandi policije, kojem su suprugu poslali na specijalizaciju.

/ Najnovije