Haos na granici BiH i Hrvatske: Kolone vozila 10 kilometara

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sss

OVO JE PRITISAK NA BIH DA USVOJI IZBORNI ZAKON PO MJERI HDZ I SNSD. CIM JE RADMAN OTISAO IZ BIH, ZAKON STUPIO NA SNAGU !!!!!!!

Der

Ako pažljivo pogledate kartu objavljenu prošle sedmice u Narodnim novinama Republike Hrvatske, vidjet ćete da je cestovni saobraćaj za teretna vozila zabranjen samo iz onih dijelova BiH u kojima većinski žive Bošnjaci.

Gradjanska BiH

Samo reciprocne mjere uvesti. Ionako mi njima vise para damo za robu. Odlicna prilika da se okrenemo vlastitoj proizvodnji.

Rus-mir

Ako pažljivo pogledate kartu objavljenu prošle sedmice u Narodnim novinama Republike Hrvatske, vidjet ćete da je cestovni saobraćaj za teretna vozila zabranjen samo iz onih dijelova BiH u kojima većinski žive Bošnjaci. ka Der Eto vidiš, podijeli ti BiH dok si reko bakirizetbegović.Gdje to BiH s većinskim Bošnjacima graniče s Hrvatskom, osim u b. Krajini? Pa imaju jedan prijelaz i to im je sasvim dovoljno. Ostali imate 6 u blizini, tu odmah preko Save. A-ha, to je RS, vi hoćete svoje prijelaze. :))

nasvasta

Ovi botovi krezavi glupi zaostali iz SDA odmah spremni napasti bez razmišljanja ,krezavi magarci šutite kad šleperi preko 30tona lome asfalt na temperaturi asfalta od 50 c i više vidite da non stop zbog magaraca krpe nov eutoput i kad vratiti kredit takvim lošim gazdovanjem.

18+

Naše drage komšije nam žele sve najbolje. Treba uvesti carine. I onako nismo u EU.

Rajvosa

Samo bojkot! Koriste svaku priliku da nam podapnu. Najbolje po dzepu.

Gost

Odmah neke teorije zavjere. Prelazio preko Ivanice i Brckog, ti prelazi i nisu za kamione. Istu odluku bih donio. Krajina ima Izacic i Gradisku, sasvim dovoljno zavisno od smjera kretanja. Preko Ivanice sa kamionom od 10 tona ne bih pustio nikome.

Zoro

Zasto ne napisete zbog cega se ubila majka devetero djece?

/ Najnovije