Hana Hadžiavdagić o trostrukom ubistvu: Naslađujemo se i hranimo zlom. Kako zaštititi našu djecu?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bizmar

Ko jaše ovu kokos pa šta radi ona stalno na vašem portalu strašno

Gilgameš

Ja strašila, braćo slatka, sa onim hirurški modifikovanim usnama!

Bizarre community

Šta je to ova žena uopšte postigla za ovo društvo, pa bude medijski popraćena i da nam prenose njene komentare sa društvenih mreža?! Upravu je.. Društvo je komplet krivo.. i to onog trenutka kad je dozvolilo da nam ovakve osobe dobiju status u društvu.. Kada su kafanske pjevaljke, reality krkani, kriminalci, poslovni prevarati, trgovci političkim uticajem, fake intelektualci sa kupljenim diplomama i ostali društveni šljam postali uzor.. e tada smo otišli u 3PM i evo sve do danas je tako jer je taj šljam sada vodi društvene procese.. A gdje bi nam sa takvim društvo trebalo biti nego na dnu..

Sasa

Vi niste normalni. Izmedju ostalog ovaj polusvijet je razlog zasto nam je drustvo otislo u neku stvar.

ado

Znaci, nema dana skole i ona daje savjete nekome?

nineinchnails

Pa nisam znao da se "najinteligentnija bosnjakinja" i ovdje reklamira pored klixa.

FEMICID?

Kako nazvati kad supruga ima aferu sa dječakom od 19 godina, radi novca i ko zna još radi čega, to samo ona zna, uz asistenciju tj. nagovor tog dječaka sveže muža za drvo i prospe mu utrobu nožem, uzme njegov novac i pobjegne? Postoji li ime za Zločin iz mržnje prema muškarcima ili ćemo još malo sačekati da se smisli neki retardirani termin kao Femicid? Ili ove kretenke poput ove neinteligentne, iritantne kobiletine misle da takve stvari ne postoje??

/ Najnovije