Hana Hadžiavdagić i porodica Džeko organizuju humanitarnu akciju

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Si

Volio bi povjerovati u iskrenu pomoc,ali posto se iza svega krije objava na Fb i IG, bojim se da je to sve samo samoreklama. Da nemaju nacin da objave da su pomogli vjerujem da bi ljudi ostali bez iste! Volio bi da grijesim!

Loop

Glina ima Hrvatsku da im pomaže a i BiH sigurno porodice kojima treba pomoći...nije baš da se Hrvati trgaju da pomognu Bosancima ,već samo da nogu podmetnu,a Bošnje dežurni magarci .

Mujo

Sad mi je jasno zasto mi je dedo krio na tavanu onu crnu kapu sa U na celu.nisu oni Bosanski dobrotvori vec su Hrvatsko cvijece.

N.G

Znaš li chim šta si napisao izgleda da ne.Bolje ti pusti onim koji su ti navikli da ti pišu ali samo na razini ukidanja ili srbi su po 1.Ostalo je za vas previše.

/ Najnovije