Hamza Karčić: Zašto EU drži balkanske zemlje s muslimanskom većinom podalje?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa pokazite im da se varaju, recimo na taj nacin sto cete promijeniti izborni zakon...

Oni nisu slijepi, tu imaju spijuna koliko hoces i znaju sta se dogadja... Pruzite ruku BiH Hrvatima, pokazite da ste otvoreni i slusate njihove prituzbe, to mora barem dobro odjeknut, vjerojatno i polucit rezultat.

Mythbuster

Kosovo je vojni protektorat SAD, banana država pod upravom narko mafije. Ukinuti vize i pus***i njihove kartele kao drage turiste? Glupost. Ista stvar i sa Makedonijom. Makedonci su taoci bugarskih desničara, grčkih mitomana i šiptarske paralelne vlasti. A BiH? Avdo Avdić , opsesivni egomanijak i samoproglašeni znalac kriminala, očajan hejterski novinar i glupan kojeg OSA voda kao mečku kroz more tračeva. Kad poraste, biće od njega mini verzija Milomira Marića, veća verzija je bizarni Senad Avdić. BiH neće nikada postati članica EU, ne jer retardirani AvAv vidi zavjeru protiv muslimana, već jer je također protektorat premrežen kriminalom i finansijska rupa bez dna. Statusi kandidata Ukrajini i Moldaviji su brutalno varanje te dvije propale države.

djesi-ba

Ma ko ih shisha .. Po ovim komsijskim komentarima iz Srbije EU ce svakako uskoru biti dio Velike Rusije....

neboiznadbosne

Taj mentalitet zrtve u kombinaciji s teorijama zavjere,uništiće nas.Ne drze nas podalje,drzimo se sami.Nijedan uslov od 14 nismo ispunili,sada nas mole da ispunimo 3,nećemo ni to. Vjerski radikalizam,nacionalizam,podjele,ko bi nas htio?Samo u Njemackoj ima muslimana bise nego u BiH,pa,kako to? Erdogan sa svojim radikalizmom nece uvesti Tursku nigdje.Tek krsenje ljudskih prava i sloboda.I jos: zapadne zemlje su izglasale Rezolucije o Srebrenici,Turska nije! Otvorite oči,vi koji ne vidite!

neboiznadbosne

Ovaj Karčić je doslovno neinformiran i podkapacitiran.Zasto je kandidatski status dat Ukrajini i Moldaviji a BiH nije? Pa,zato,podkapacitirani,jer je Ukrajina smogla snage da pred sami rat donese antikorupcijske zakone,koje BiH nije u stanju donijeti .Donijela je i zakone o zabrani sirenja mrznje od bilo koga .Je li to BiH učinila? Karčić ima pogresnu tezu i naravno da je sve dalje pogresno.

Miki

Otkud to da vam sad ne smeta kad vas zovu "muslimani" a smeta vam kad dodik kaze? Odlucite vise jeste li muslimani, muslimanski bosnjaci, bosanci ne znam vise, kako god vas covjek nazove vi se lju***e

ukkrajina ima gas i sve sto treba EU I AMERICI

>>Ovaj Karčić je doslovno neinformiran i podkapacitiran.Zasto je kandidatski status dat Ukrajini i Moldaviji a BiH nije? Pa,zato,podkapacitirani,jer je Ukrajina smogla snage da pred sami rat donese antikorupcijske zakone,koje BiH nije u stanju donijeti .Donijela je i zakone o zabrani sirenja mrznje od bilo koga .Je li to BiH učinila? Karčić ima pogresnu tezu i naravno da je sve dalje pogresno. ka neboiznadbosne

BOSNA NIJE STABILNA zato sto muslimani su okupatori bosne

Vi niste za evropu samo kao radna snaga

rere

Gledaj ustasa sto su se pomamili na portalu

rere

>>Oni nisu slijepi, tu imaju spijuna koliko hoces i znaju sta se dogadja... Pruzite ruku BiH Hrvatima, pokazite da ste otvoreni i slusate njihove prituzbe, to mora barem dobro odjeknut, vjerojatno i polucit rezultat. ka Pa pokazite im da se varaju, recimo na taj nacin sto cete promijeniti izborni zakon...

/ Najnovije