Hamdija Abdić Tigar oslobođen otpužbi za ubistvo Vlade Šantića

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Db

Jes'vidio kriminalca??Cuj ciljana optuznica??ma mozda se sam ubio i posuo krečom!!

071

Samo kad mu facu vidis treba mu dati 10 g.

@071

Znamo mi da bi vi Bošnjacima tako sudili najrađe, po izgledu i ko vam se svidi a ko ne svidi ali ne može, niti će ikada više moći. Neka vam škola bude Nagorno Karabah i Ukrajina.

Db

Sta ste mislili da ce ga osuditi???Ubojice Hrvata se nagrađuju a ne osuđuju.i to vam je ukratko Građanska BIH.

@071

A što se tiče Vlade šantaića nije ga trebalo ubiti već suditi za saradnju sa zločincem Abdićem i Mladićem. Jer da je uspio u onome što je naumio HVO i Abdić su trebali preuzeti kontrolu nad dijelovima Bihaća, Mladić drugi dio, a ovaj dio pod kontrolom HVO da su uspjeli priključili bi Hrvatskoj. E nije vam uspjelo i poklopite se.

@Db

Znamo mi kako šta je nagrađivanje, najbolji primjer je odlikovanje presuđenih raznih zločinaca od strane Hrvatske. Tigar nikad nije osuđen niti pred jednim sudom, od Haga do BiH, dakle slobodan kao ptica a to što ga ne volite jer vam je *** Abidća je druga stvar ali morate živjeti sa tim ili se ubiti, treće opcije nema.

Mostar

Strašno

Db

A što se tiče Vlade šantaića nije ga trebalo ubiti već suditi za saradnju sa zločincem Abdićem i Mladićem. Jer da je uspio u onome što je naumio HVO i Abdić su trebali preuzeti kontrolu nad dijelovima Bihaća, Mladić drugi dio, a ovaj dio pod kontrolom HVO da su uspjeli priključili bi Hrvatskoj. E nije vam uspjelo i poklopite se. ka @071 covjek je ubijen!!!a ti pricaj bajke.dabogda i tebe i iz tvoje kuce tvoje tako prikljucili Hrvatskoj!!!jes razumio!!

@Db

Ja i? Šta hoćeš krme debelo? Ubili ste vi i zatrali čitave porodice HVO i g*vna vaša, pomagali ste Abdića, sarađiavali sa Mladićem, izgubili vojnički i šta sada ***?

Bosanac

Togre trebo si ih sve dusmane Bosne ***

@Mostar

Ništa strašno, najnormalnija sudska praksa u demokratskim društvima. Neko optuži ali nema valjane dokaze i ljude oslobode, x puta viđeno po Hravtskoj i Srbiji. Sasvim regularna odluka suda.

Nikolica s prikolicom

A tko je ono, i komu, rekao "Vodite ga na spavanje!"? I vi bi, šta ono, u EU i NATO? NI primirisat. Samo se vi qrtschite.

@Nikolica s prikolicom

A ko ono odlikuje presuđene ratne zločince, dodijeljuje im plakete i zahvalnice? Kako to da Krodić drži predavanja po crkvama i misama, sada je pronašao Boga. Ma vidi da ste greškom u EU, nemate vi ni kulturalnog ni praktičnog nasljeđa EU vrijednosti i svih onih standarda i praksi nastalih na 1945. godini i pobjedi fađizma. Vaše vrijednosti su na nivou NDH i rasnih zakona nacista zato muči jadan ne bio.

Db

Ja i? Šta hoćeš krme debelo? Ubili ste vi i zatrali čitave porodice HVO i govna vaša, pomagali ste Abdića, sarađiavali sa Mladićem, izgubili vojnički i šta sada serete? ka @Db Pomagali Abdica velis???150 Hvo bojovnika protiv 25,000 harmijasa.***

@Db

Znaš ti dobro krme malo debelo šta ja govorim samo se praviš lud. Nije ga trebalo ubiti ali suditi svakako. Pogledaj njegove stavove i govore, ima sve zapisano. A taj riječnik upražnjavaj sa zadovoljstvom sa mamom i tatom.

Db

Znaš ti dobro krme malo debelo šta ja govorim samo se praviš lud. Nije ga trebalo ubiti ali suditi svakako. Pogledaj njegove stavove i govore, ima sve zapisano. A taj riječnik upražnjavaj sa zadovoljstvom sa mamom i tatom. ka @Db opet ponavljam-ovo je UBOJSTVO.sta nemozes shvatit???ima zapovjedna odgovornost!!ako on nije ubio,zna zacno tko je!!

/ Najnovije