Halid Bešlić primio booster dozu i uputio apel građanima: Nenormalno je...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moj Halide..

..ti,takvi kao ti i stariji od tebe,ako zelite i treba da se vakcinisete.Sa vakcinom mozete samo dobiti - nista izgubiti...ali "zacepi labrnju" sa retardiranom pricom o "antivaxerima" i dijeljenjem savjeta ko sta treba ili ne...OK?

Vrana

22.01. Vijest dana - Iznenada premino Halid Bešlić od srčanog udara.

Menči

J.. vam on m... kakva je on licnost,orgijas pagan. Dajte mu 10 doza odma kad voli pelcovanje.

Sal

Reci im Halide!

PapeMehlem

Evo debilnih Facebook naucnika opet, sa svojim internet teorijama sa mindera o "neefikasnim" vakcinama, "farmaceutskoj mafiji", vakcinama sto "uticu na plodnost i mijenjaju genetiku". Kenjci minderaski, vas maximum inteligencije je unijeti sifru na Facebook. Vidimo se na Podhrastovima, a onda na Vlakovu kad vas samo dva zalutala psa isprate u zavarenom sanduku.

.

Kad god vidim ovog polupismenog pjevača pred očima mi se pojave njegovi pajdaši Vlado Đajić i Staša Košarac. Ovo je najveći klošar u BiH.

/ Najnovije