Hajriz Brčvak i Admir Rahimić će donirati 40 automobila porodicama s poplavljenih područja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

golemo

e ovo je zaista dobro djelo neka vam se upise, svaka cast momci

Sretan je onaj koji poklanja

Svakaaaaaaaaaa čast! Hvala vam sto ste ,ako je uopće moguće, usrećili naše ljude,a vama zavidim na neopisivom licnom zadovoljstvu kada se nešto poklanja čovjeku!To je najljepši osjećaj kada pokušaš da nekoga usrećiš!🤩🤩

Od vas je čovjek porastao

Najljepši osjećaj ikad, kada je vase ono sto drugima dajete! Neka vas sreća prati divni ljudi,radujem se zbog njih i vas!

Vaca

Svaka čast!!! Ali bih više volio da se ti auti kupe u federaciji. Zašto u Njemačkoj? Mislim da bi bilo bolje da ti novci ostanu u BiH

Gdje ćeš kupiti poklon?

Svaka čast!!! Ali bih više volio da se ti auti kupe u federaciji. Zašto u Njemačkoj? Mislim da bi bilo bolje da ti novci ostanu u BiH ka Vaca Neumjesan komentar,još cemo od istih ljudi tražiti još i još !Neka to ucine naši političari ,napraviti svaku kuću,od licnog novca!Gospoda izadasno pomaze ljudima,pa će i još i državu da financiraju !Gdje su naši tajkuni,političari …Poklanjaju milione ,a vi još ispržili ruku ,dajte nam još marku!Sramota!

/ Najnovije