Hajka na potporučnicu OSBiH zbog zastave s ljiljanima: Reagirao i Lendo - evo šta traži od Heleza

/ Komentari (37)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

***

Tursa

***

Juka

***

Zenica

Lijepe riječi su ukras!

Celo

opet se ne spominje sto je bila u koloni kroz zenicu kad se palila srpska zastava. to zataskavamo a? ka Haha Dodik kad baci drzavnu to je ok a Amina kad istakne ljiljane to nije ok e pa .ebi ga sad

Dea

>>Dodik kad baci drzavnu to je ok a Amina kad istakne ljiljane to nije ok e pa .ebi ga sad ka Celo<< amina je ucestovala u koloni sa svojim dragim. taj je snimak prvi objavila pa onda zastavu. zasto preskacete snimak? prpa a?

Ne pijem dok Paja vozi

RATNA SRPSKA ZASTAVA CE UVIJEK BITI PODERANA I ZAPALJENA U ZIVOM PRIJENOSU.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ka Zenica I onda štura za dijasporu

Isto zenicanin

RATNA SRPSKA ZASTAVA CE UVIJEK BITI PODERANA I ZAPALJENA U ZIVOM PRIJENOSU.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ka Zenica Ratna??? 😂😂 al si panglu ko cuskija. Lijepo si to rekao 😁 Nadam se da je jedan oficir zajednickih oruzanih snaga svojim dolaskom uzivao u paljenju zastave. ✌🏻

opsa sa

Sad se pravimo malo ludi da nismo vidjeli snimak 🤡

***

***

Celo

***

Preljepotica

Ova ce da rasiri butke i sve se fino zataska kao sto se sve i radi u Os. Znamo kako je dosla u vojsku. 😉

Sinisa

*** Ljubomora je bolest

Pozz

>>>>>>Dodik kad baci drzavnu to je ok a Amina kad istakne ljiljane to nije ok e pa .ebi ga sad ka Celo<< amina je ucestovala u koloni sa svojim dragim. taj je snimak prvi objavila pa onda zastavu. zasto preskacete snimak? prpa a? ka Dea<< Pa ??? Sta ako je bila ?? PRPA ??? ne kontam, koga - cega ?? ka Celo<< e to je pravi incident! 😉 ucestvovanje na takvoj primitivnoj ....., da ne kazem sta. To je bruka i sramota za pripadnika oruzanih snaga tri naroda.

Dno

Heleze dotakao si dno braneci ovakve kao Amina. Srbin da to uradi 01. marta, bas me zanima sta bi uradio. Kolona auta? Nista a? Pravimo se ludi? Evo banana

Pravi oficir

Ona oficir? Jel mene neko zaje.ava??? 😂😂😂😂😂😂 Pa ko nju zaposli? Jel bilo tu kakvog testiranja, mislim psiho ili su sve pustali?

Radoje

Nacice je Severna brigada...vec je poslat tim

Koel

Bravo djevojcice tako i treba da se zna koje branio drzavu a ko otisao u sumu da je unisti puna podrska za nasu ljepoticu

Bošnjakinja

Bravo djevojčice, tako se čuva domovina! Simbol otpora🇧🇦⚜️

Bujrum

Bravo djevojcice tako i treba da se zna koje branio drzavu a ko otisao u sumu da je unisti puna podrska za nasu ljepoticu ka Koel Neko je branio, a neko isao u sumu, samo ne znam sto se onda zalite da su Srbi izvrsili genocid? 😂 ne ide Baki to tako. Drzi se jedne price. Ljepotica vam siri noge i uvaljuje se svim kolegama, a svojim objavama ne sluzi na cast drzave tri naroda.

Bujrum

Bravo djevojčice, tako se čuva domovina! Simbol otpora🇧🇦⚜️ ka Bošnjakinja Kakvog otpora, cijeg otpora? Vidis li vlastitim ocima? Zmirimo kad treba braniti ovu sto je preko veze dosla u vojsku. Ko je vaspitavao da pljuje po drugim narodima, a ima hrabrosti sjesti za isti sto?! Ostro kazniti svakog pripadnika oruzanih snaga ko se ovako ponasa.

Pravnij

Sad ako se ne poduzmu adekvatne mjere protiv male ku*avele sto je tek prismrdila u vojsku, svi Srbi puno pravo imaju isto da urade.

Mubera

kako neko moze podrzavati ovaj barbarski cin jednog oficira? Biko kojeg, bio s, h ili b. Prisustvo u koloni&gt; tekbir&gt; paljenje zastave? Divnu si vojsku formirao Heleze, svaka ti cast.

Caocao

Vaspitali je roditelji da ne da na svoje. Kakvi ste vi bolesnici koji napadate djevojku koja u SVOJOJ drzavi objavljuje da je niko neće narušiti. I nećete možete se kuhati od muke, nećete. Vi ste svi Bosanci i Hercegovci a to vas boli gdje god da odete 🤭 Ljiljani su pravni, ustavni, zakoniti i nikakve tu mržnje nema tako da djevojko bravo! Gdje je dokaz da je prisustvovala tekbiranju i paljenju?

LudiLooo

Al kad Amina izadje u javnost sa istinom, pogotovo sa ovom malenom sto je prijavila, tako očajan potez, tek će onda da se tresu pojedinci. Napravila aminu popularnom, a ništa postigla nije, jer JEDNA JE JEDINA 🇧🇦 Aminice samo glavu gore kao i uvijek, zaklela si se za borbu protiv ovakvih 🇧🇦

papic

***

papic

***

ljepsa od amine

>>Vaspitali je roditelji da ne da na svoje. Kakvi ste vi bolesnici koji napadate djevojku koja u SVOJOJ drzavi objavljuje da je niko neće narušiti. I nećete možete se kuhati od muke, nećete. Vi ste svi Bosanci i Hercegovci a to vas boli gdje god da odete 🤭 Ljiljani su pravni, ustavni, zakoniti i nikakve tu mržnje nema tako da djevojko bravo! Gdje je dokaz da je prisustvovala tekbiranju i paljenju? ka Caocao<< kazes nema mrznje? skidanje sprske zastave i stavljanjr bosanske na dan republike? nema mrznje? hahahahhahahahahahahaha ucestvovanje u koloni gdje se i palila zastava, nema mrznje?? to je ljubav prema BiH?? tako se pokazuje? pokazuje je tako sto budes najbolja verzija sebe i ne padas na niske grane, te postujes tudje. e tako se pokazuje patriotizam. sve ostalo je sirenje mrznje.

Novinaru

***

Novinaru

Lijepe riječi su ukras!

Hodza

Kolegica bruka sve nas koji smo istinski vjernici zbog neke djecije igranke. Nemam sta za reci, osim da sam mislio da u njoj postoji ljudskost i razumjevanje da svi radimo zajedno.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Glupaci

Kakav suživot sa vama kada negirate ovu državu? Kada napadate djevojku koja je objavila da neće niko narušiti državu? To vas boli pa ste je napali. Vi da želite normalan suživot i vi biste isto govorili i onda bi to tek imalo smisla. Pod ovom zastavom su se borila sva tri naroda, tu nikakve mržnje nema. Mržnja je sto vi živite ovdje, Bosanci ste a negirate to, E to je dragi moji vaša bolest.

Danijel

HOCE LI OVI FEDERALNI NOVINARI ISTA NAPISATI O TOME STO JE UCESTVOVALA U KOLONI I PALJENJU SRPSKE ZASTAVE? HOCETE LI SPOMENUTI UOPCE? PITAM U IME DVIJE NACIJE

Zec

Kako bih je kaznio, lagano otkazoom i nju i svakog pojedinca ko javno siri mrznju. Drustvene mreze su javne pa jbg

Glupaca je pametnija od tebe pa ti vidi

Kakav suživot sa vama kada negirate ovu državu? Kada napadate djevojku koja je objavila da neće niko narušiti državu? To vas boli pa ste je napali. Vi da želite normalan suživot i vi biste isto govorili i onda bi to tek imalo smisla. Pod ovom zastavom su se borila sva tri naroda, tu nikakve mržnje nema. Mržnja je sto vi živite ovdje, Bosanci ste a negirate to, E to je dragi moji vaša bolest. ka Glupaci sta tebi nije jasno? sto njoj smeta republika srpska?? ona je ta koja napada! Kad je Srbin za 1. mart palio zastavu BiH? eej ucestvovanje u koloni auta na Dan republike, heh. Bosanci ne postoje, razumijes? Isto je to kao da kazem ej ja sam Semberac. Znaci imas Srbe, Hrvate i Muslimane.

Anonimni

Za genocid pojedinacna odgovornost

/ Najnovije