Hafiz Dizdarević: Ne smije se dozvoliti palestinizacija BiH i Bošnjaka

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dubioza

Na zalost, ovaj jadni narod s kojim se lako manipulira, vodi se u tom smjeru od 1992 godine!

Hahahahahaha

ovo je najjaci clanak danas! Bisnjaci su palestinci u “BiH” protektoratu. Pitaj cika Bajdena

Gost

Hutba više sliči na politički govor. Nažalost tako je kod svih vjera.

Džasmin

Hajmo malo o politici i malo patriotizmu

Upravo

Dok god politika i vjera rade za sebe, svoj interes, svoj džep, sa ljudima na čelu koji nisu ni za voditelja granapa, bez vizije za buducnost, ova zemlja ce, na žalost, sve više poprimati oblik Palestine! Ko zadnji izadje nek ugasi svjetlo!

Slava Storonci

"Palestinizacija BiH znači gubitak države i sukobljavanje, što su neke stvari koje i danas vidimo u BiH.". Upravo suprotno. Palestinci se bore DOBIJU državu(dio) na prostoru Israela. Ne traže oni cijeli Israel, već samo dio, to je bitna razlika.

KLOSA

SVJETSKI GLOBALISTICKI HOSTAPLERI SA SIGURNOSCU RADE NA TOM PROJEKTU POGOTOV UZ PROJEKAT KORONA NE SAMO U BIH VEC U VECINSKIM MUSLIMANSKIM ZEMLJAMA

Slava Storonci

@KLOSA, To što nazivaš "islamske države" je samo po sebi propast, ito na svim poljima. Tako je bilo i kod drugih nacija dok nisu odvojili vjeru od države. Politički islam se kroz toljeća pokazao kao kočnica razvoju moderne države. Dok je Turska bila sekularna je bila svjetionik napredka jedne islamske države. Propadanje Turske se dogodio dolaskom islamiste Erdogana na vlast. On će Tursko dovesti do samog raspada.

Elenorin

Kakav prazan covjek. Toboze se razumije u vanjski politiku i strasno je sto prazni umove ovima sto stoje u nizu pred njim.

Paradzematlija

Ovaj lik kaze - Palestinizacija BiH znači gubitak države i sukobljavanje. Pa nije BiH muslimanska. Alija je u Dejtonu potpisao da su vasih samo 4 kantona. E to bi moglo da postane Palestina. Raspad BiH je neminovan. Samo je pitanja kada i kako ce se to desiti. Konvertit Zivkovic godinama tjera Srbar i Hrvate da se odvoje od BiH. Mozda se vratio vjeri pradjedova, samo to vama muslimanima jos nije rekao.

Maktub

Prvo, ne zakuhavaj. Dizes tenzije. Zasto bi BiH bila palestinizirana? Podstices mrznju. Drugo, a zasto vase misli nisu sa Arapima koji zive u Izraelu? Nije im sad lako. Trece, mani se brbljanja i politici i radi svoj posao.

/ Najnovije