Hadžikadić poziva na masovne proteste, poručuje: Dva su izlaza iz ove situacije

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Sa kime mislis Hadzikadicu da pregovaras o gradjanskom uredjenju drzave BiH. Jel sa Dodikom i Covicem? Idi u Banja Luku i Grude i tamo pravi proteste Hadzikadicu izdajnice ! Izdao si Mostar sad vjerovatno radis na rusenju drzave BiH !

Kon

Hadzikadicu ti samo protestvuješ glupane, jesi li uradio išta pametno ovih godine?

Patriot

Nadam se da mi ovaj put za kalašnjikov neće tražiti hiljaduipo!

ZAR TI JOS EGZISTIRAS SRAM TE BILO!

Ovaj je a la SarajevskI FGR..samo sto je ovaj BANJALUCKI..nije mi sami jasno zasto nije SMIO da ode u SVOJ RODNI GARD i tamo"siri pricu o demokratiji", a da se malo okani onog jadnog bosnjackog dijela vise. Tu mzoe svaki hajvan doci i reci sta zeli, jer smo mi glupani previse merhametli i sutimo....a hoce da nam prilejpe jos da smo i fasisti....a oni samo laju....isto kao i ovaj sa slike....hajde malo po dijasporii opet saljis voje ljdue i pokusaj "izvana" da udaras na BiH...nemoj ti tamo gdje je SRZ PROBLEMA za sve gradjane BiH-Banjaluka i zap.Mostar...

Halo Hadzikanticu,

samo da te obavjestim da na mene ne racunas. Citam da Merkelova produzava lockdown do 15. Juna.

Jedan od glupljih i bezobraznijih -bolje reci PROVOKACIJA a ne komentara

Nadam se da mi ovaj put za kalašnjikov neće tražiti hiljaduipo! ka Patriot SH botu...mislim da ti ni ovaj pokusaj nece biti uspjesan ejr trabunjas o lazima koje plasiraju komunjare i petokolonasi..Da li si bio i rodjen za vrijeme rata ,veliko je pitanje cim ovakve gluposti pises. NIKO od nas BORACA nije davao nikakav novac da bi se dobila puskla i branila Domovina. Vec ako je neko zelio PRIVATNO da kupi pusku, kupovao ju je od SRBA I ONI SU TRAZILI 1500 km kao i svi strani mesetari...ali vama je zivotna hrana da petljate,lazete, vadite iz konteksta....ne pali vam vise takav vid spamovanja i botovanja....

AB Kon kontra FGR

daj papak popusti malo, sta si ti neki ekskluzivni SDA bot pa najahao komentarima? Ima nas jos kojima SDA placa cvaju za komentare! Ohani malo. Bit ce za sve

N

Ovaj jadni bosnjo nema pojma sta bi. Kuku kad je bakir i ekipa na vlasti kuku kad poziva covjek na proteste da skinu staru vlast da je izmjene. Jadni li mi sa nama

071

Samo masovni protesti. Dosta više da 10% psihopata i njihovih hemoroida sa pola mozga i lažnim diplomama, koji bi rođenoj majci iščupali zdrav zub ako mogu da ga utuše za marku, teroriše 90% nas ostalih. I botovi, nemojte da se sekirate: i sa Hadžikadićem i bez njega nema više života na naš račun. Što niste slušali Bakira i uč'li i raaadili, možda biste nekom sutra i trebali? I pozdrav upravi KCUS-a, još malo i moći ćete da se bavite zatvorskom medicinom.

Veteran64

Samo masovni protesti. Dosta više da 10% psihopata i njihovih hemoroida sa pola mozga i lažnim diplomama, koji bi rođenoj majci iščupali zdrav zub ako mogu da ga utuše za marku, teroriše 90% nas ostalih. I botovi, nemojte da se sekirate: i sa Hadžikadićem i bez njega nema više života na naš račun. Što niste slušali Bakira i uč'li i raaadili, možda biste nekom sutra i trebali? I pozdrav upravi KCUS-a, još malo i moći ćete da se bavite zatvorskom medicinom. ka 071 Potpisujem ovu objavu. Svaka cast.

Mirko S. Kojotovski

Dobro gospodine Hadžikadić. Izađemo na proteste i sve smijenimo , tj možemo samo vladu smijeniti ili samo dio vlade.I šta onda, koga ćemo postaviti umjesto tih smjenjenih ???? Ulica je anarhija a samo izbori su demokratija. Ne može se doći u Bosnu i iste godine postati njen predsjednik predsjedništva. Treba puno rada i razumjevanja da bi se nešto postiglo i dobilo povjerenje građana a naročito u cijeloj BIH a ne samo na 30 kvadratnih kilometara.

I

Bosnje nikako da shvate da im nije kriva bih ni rs, nego fbih. Kako je rs nabavila vakcine i respiratore mogli su i oni, a u fbih im se sudi za neispravne respiratore, a vakcina ni na vidiku. Ali bosnje ce kao i uvijek udariti po dodiku i covicu, a ne po sda za koju glasaju vec 25 godina i ciji kadrovi im to konstanto rade. Nikad vi pameti necete doci od svoje srbofobije.

/ Najnovije