Hadžifejzović oštro Izetbegoviću: Dodik i Čović te ismijavaju, a ti im daješ sve

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

Adano, dođe iz Sjenicu pa bi da kroji politiku u drugoj državi. Pošto su vam obojici korijeni tamo negdje, vratite se u svoju matičnu državu pa glumite njima patriote.

@

Bakire mislim da ti je krajnje vrijeme da se vratis u Trezor NB. Mozes tamo komotno i zenu svoju sa sobom povesti, i vijeruj nikom nebi falili.!! Pa da se onko svi skupa Ljudski odmorimo.!!

On

Sad je do novinara tj.kolega ako ih ima /onih koji nisu partijski/svojim pitanjima mozete isporuciti Baketa Senadu,nek ga ovaj pojede. Natjerajte ga na duel sa Senadom narod ce vam bit zahvalan. Dokazite da ste novinari profesij.a neka partijska piskarala. Jedino pitanje svih vas treba da bude:"kad ce te gostovat na face tv"budite uporni i istrajte,vratite nam dostojanstvo bar vi.

Rus-mir

Zar i ti sine, Senade? Šta to ima Bakir pa da nekome da u Domu naroda? Misliš, bio je u prilici i nije htio krasti, je li to? Ne traže ni Srbi ni Hrvati od Bošnjaka nikakve usluge, a ponajmanje novac. Traži se takvo uređenje (po mogućnosti mirnim putem) gdje će svi raspolagati sa svojim novcem i sa svojim Domom naroda. Ako može ovako-može, ako ne može onda razlaz. Pošteno? Pošteno.

Rus-mir

Jel se ovi ljudi mogu između sebe raspraviti bez da spominju male Srbe i još manje Hrvate? Kako to mogu malobrojni Hrvati praviti apartheid nad daleko mnogobrojinijim Bošnjacima meni to nikakako nije jasno. Izjasnite se više šta hoćete od države. Istjerati Hrvate i Srbi i baškariti se na cijelom teritoriju? Pa jel netko stvarno misli da je to moguće učiniti? S čime i kako, majkumu? A-ha, Biden će to učiniti umjesto vas. Neće. Kako su napustili neke države na istoku tako će i BiH. Ne lažite sami sebi.

nasvasta

Samo još krezava nepismena seljadija može vjerovati SDA i žutalju.

Guest

Guest @ Rus-mir Malo previse baljezgas. Sta bi zelio to ce biti malo morgen. Kad na necemu nokat naraste .

Guest

Guest @ Rus-mir Malo previse baljezgas. Sta bi zelio to ce biti malo morgen. Kad na necemu nokat naraste .

flaster

Uzas na sta se svelo danasnje novinarstvo trač party.Zaboravljas Senči da prozivas Bakira a ne Tita.Dabogda da Bakir ima tu vlast koju mu pripisujes,mislim da bih nam svima bilo bolje.

N

Nek si mu rekao

Larry Fox

Nudimo sve vrste kredita po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Jeste li bezuspješno pokušavali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se riješite dugova? Treba vam novac za širenje ili osnivanje vlastitog posla? Možete posuditi na bilo kojii rok od 1 do 25 godina i posuditi bilo koji iznos od 2.000 do 50.000.000,00 £ u bilo koju svrhu. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +447451283532 ili e-pošte: larryfox2017()hotmail()com

12q

Bakire, đubre neljudsko.

Gost

O čemu vi to. Što to imate da bi Srbima i Hrvatima nešto davali. Nismo mi došli kod vas u goste. Primili ste vjeru okupatora i sada ste vlasnici BiH? Da nebi!

Baš tako

>>Zar i ti sine, Senade? Šta to ima Bakir pa da nekome da u Domu naroda? Misliš, bio je u prilici i nije htio krasti, je li to? Ne traže ni Srbi ni Hrvati od Bošnjaka nikakve usluge, a ponajmanje novac. Traži se takvo uređenje (po mogućnosti mirnim putem) gdje će svi raspolagati sa svojim novcem i sa svojim Domom naroda. Ako može ovako-može, ako ne može onda razlaz. Pošteno? Pošteno. ka Rus-mir<<

Hehe

Jel to i Hadžifejzović napušta SDA?! Pacovi bježe kad brod tone!

Voksal

Uzas na sta se svelo danasnje novinarstvo trač party.Zaboravljas Senči da prozivas Bakira a ne Tita.Dabogda da Bakir ima tu vlast koju mu pripisujes,mislim da bih nam svima bilo bolje. ka flaster Ako nemaš pojma kako se vozi automobil, onda ideš pjeske.

Ja

Senade svaka cast bio si sa nama kad je bilo najgoore znas kroz kakav smo pakao prosli. A Bakir neka ide skupa sa svojom zenom u neku stvar !!!! Nemam napretka kad ga vidim fuj fuj fuj

Tuzlak

Ti si Nenade Hadžifejzoviću, došljo u Bosnu, postao najveća štetočina Bošnjacima. Uvlačiš se četnicima, promovišeš ih radi svojih ličnih interesa i niko od tebe nema koristi. A to što si bio na državnoj tv u sudbonosnim trenucima za Bosnu i Hercegovinu nije tvoja vrijednost nego splet okolnosti..Fuj...

Tuzlak

Žalosno je koliko budala ima koje vjeruju ovom izgubljenom novinaru. Šta je njegova svrha i zadatak? Promovisati 'mirotvorca' Vučića a ismijavati narod kojem valjda i sam pripada. Dovoditi u goste negatore genocida i promotore genocidne RS.. Mislim da bi mu bila čast ugostiti i ratne zločince, Karadžića i Mladića! Mozda i uspije, makar linkom da ih posjeti u haškoj ćeliji. Prođi se šejranskog posla pijanduro!

Ahhh

Hahaha, kakvi ste jadnici i glupani , vi, bošnje, naročito, vi, "patrijote" iz dijaspore! A, Senad i Bakir su gov... svaki na svoj način!

blago u duvaru

jedna vreca blaga.za mog bakira.

NiP

Mislim da nepostoji covjek koji vise mrzi sve ljude koji se bore za Bih. Senadovi ljubimci su dodik,covic,niksic,vucic,radoncic,kojovic,konakovic koji udruzeno sa hdz i snsd ruse sve sto je Bosansko. Veceg lazova,spletkarosa i fukare od senada nema.

Bravo Senade!

Neko mu je već morao ovo davno reći, kad sam ne konta ništa! Samo su još gori i gluplji krezubi koji glasaju za njega!

/ Najnovije