Hadžić upozorava bh. vlasti: Nabaviti dovoljne količine hrane i goriva za građane

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Blue

Decko dragi, da li si ti pri cistoj svijesti? Ovo je Bosna i Herzegovina, zemlja u kojoj politicari zlostavljaju i otimaju, ubijaju, lazu.... Da li zaista mislis da neko od njih zeli uciniti nesto za narod?

Boom

I sad kad narod pročita ima da kupuju radi lošeg iskusta 90-tih kad smo bili gladni i ostalo. A normalno cjene će malo porast pa će ovi da zarade treba se na godišnji. Odlična ideja za dobru zaradu

Hajd yebi se! Jis nam ti trebas da nas prepadas!

.

Hercegovac u Bosni

Ovaj čovjek kao da nije bio u ratu, bit će druže za kupit ,samo po kojoj cijeni.

Hava

Ko li je samo smislio da ovo stvorenje nesto izjavi? Sad ce narod pojuriti da kupuje osnovne namirnice, pa moze doci do nestasica, jos vecih poskupljenja, panike. Prokleti bili huskaci. Malo im ovako sto svaki dan hrana poskupljuje. Pridruzujem se R U S-u.

nasvasta

SDA SBB ASDA tajkuni su obezbijeđeni država,narod nikad im nisu bili važni se kad treba pare hapiti nema tu ni patriotizma ni vjere.

Senad

Daleko je odjeknuo komentar,sve do Zenice

Komentar

Tako je Faruk ! Svaka normalna,zdrava i napredna drzava ima robne rezerve pa cak i pitke vode ….Savjet za narod u BiH Obzirom da su brojne Vlade relativno lose savjetujem staru dobru strategiju a to je da svaka porodica-domacinstvo napravi svoje vlastite zalihe… Narod u BiH ima novac i u ovom slucaju ne treba da stede … PS Neko je pomenuo da ce se moci kupiti kao 90ih Jasno al ovo nisu devedesete i ukrainska kriza moze da preraste u krizu velikih razmjera …sto znaci morat cemo se osloniti na vlastitu zalihu i vlastitu proizvodnju hrane za licne potrebe prezivljavanja ……Budite domacini !!

,,,D,B.....

Otimat cemo od politicara i tajkuna Fala bogu inamo iskustvo ratovanja kakav je problem s lopovima ratovat Nisu oni sposobni da se odbrane.

Sasa

Glupson. Istrazi ti to beze, saradnik vojne industrije izvalio vijest da skoce dionice kakva invazija ccc

Le Comte de Monte Cristo

To će biti potrebno 27.11., kad Izrael napadne Iran, a ne sada. Nije Putin tako glup da napadne Ukrajinu, kada zadnja čistačica priča o tome!

Rasima

Nabavit ce. Bas kao i prosli puta za vrijeme rata. Neki nisu imali sta jesti a vecina nije oskudjevala ni u cemu

suljaga

Prekodrinska bagra se naoruzava i kupuju zalihe hrane i samo cekaju da pocne u Ukrajini pa da oni opet izravnaju neke racune.

JC

Ovaj čovjek kao da nije bio u ratu, bit će druže za kupit ,samo po kojoj cijeni. ka Hercegovac u Bosni Pa mlad je, nije bio u ratu, naravno, ali dobronamjerno upozorava!

Nebalegaj

Ne balegaj, zar nevidis da je sve ovo ukrajinska propaganda.Dobili su besplatno mnogo oruzja i za koji mjesec ce zapoceti rasprodaja.Nesmiju od zapada,a oni bi se najradje prikljucili rusiji.

/ Najnovije