Hadžiahmetović: Za čisto i uredno Sarajevo potrebne su represivne mjere

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ba

'Ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša KS Enver Hadžiahmetović, koji rukovodi Operativnim timom formiranim radi provođenja akcije čišćenja glavnog grada, potvrdio je da će se već sljedeće sedmice sastati sa kolegama iz regiona i preuzeti njihove pozitivne prakse iz ove oblasti.' Svakim danom oikazuju da su nesposobni poltroni... Ako će od Slovenaca pokupiti praksu, onda Ok. Ali bojim se da njihov domet ne premašuje njihove stvarne šefove iz graničnih zemalja.

071

@moke Moj ti, i ja fakat naivan.

zzz

i treba kažnjavati stoku... zgrade išarane glupim grafitima, smeća svuda po parkovima, čikova po stanicama i dječijim igralištima. Hajd što smo kokuzi, al moramo li biti i peksini?

papac

ha ha ha koje nesposobne budale nas zapadoše..Sad bi on da pravi akcione planove i strategije ... Evo ti besplatan savjet ne trebaju ti iskustva iz regiona. Naredi Rad-u da posalje 10 smecara da pokupe smece i isprazne kante..

Dnevni red

Na Vilsonovom na svakom ćošku izmet , fuj papiri ambalaza razna Fuj fuj

zz

samo treba papke vratiti u rodni kraj

Tango

Envere, sta mislite uraditi sa onim kombi vozilima sto po rs-u skupljaju napustene pse pa ih ujutro istovaruju kod Skenderije!? Sta mislite uraditi sa gomilom prosjaka koji iz rs-a svako jutro dolaze nu Sarajevo i prose po coskovima i tako ostavljaju ruznu sliku o gradu a navece ih isti kombi sakuplja i vozi u rs?! Mani se Boga ti šuplje demagogije nego oformi timove policije koji ce hapsiti vpzace kombija a iste oduzimati! Kad ces jednom vise shvatiti da se rat jos uvijek vodi samo drugim sredstvima! Uradi nesto korisno! Debelu platu primas za svoj nerad!

Da

Treba 150.000 seljaka vratiti na svoja seljacka ognjista i eto,

Hehe

Hahaha, kako ste prave Sarajlije otjerali, a uvezli Arape, i seljadiju nepismenu i zaostalu, tako ste postali najprljaviji i najzaostalija čaršija u bivšoj Jugi!

/ Najnovije