Gužva na graničnim prelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine

AA
Gužva na graničnim prelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine
Arhiv / Ilustracija

Pojačana frekvencija vozila bilježi se u oba smjera na graničnom prelazu Bosanska Gradiška, na izlazu iz BiH na graničnim prelazima Izačić i Doljani, kao i na ulazu u BiH na graničnom prelazu Bosanski Brod, saopćeno je iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK).

Na ostalim graničnim prelazima povremeno je pojačan intenzitet saobraćaja, ali zadržavanja trenutno nisu duža 30 minuta.
Nakon uklanjanja odrona u funkciji je odvijanje saobraćaja na dionici autoputa A-1 Kakanj-Zenica. Obustava saobraćaja trenutno je na snazi na uključenju na autoput na naplatnom mjestu Lašva, prema Kaknju.

Zbog održavanja 46.Internacionalne turističke Una regate, u vremenu od 17 do 24 sata, obustavlja se saobraćaj na dionici M-5 prolaz kroz centar Bihaća. U navedenom terminu saobraćaj se preusmjerava na alternativne pravce.

Zbog izvođenja minerskih radova, danas u vremenu od 12 do 17 sati, dolazit će do privremene obustave saobraćaja do 30 minuta na magistralnom putu M-4 Doboj-Tuzla, na lokalitetu "Kamenolom Karabegovac".

I na ostalim dionicama na kojima se izvode sanacioni radovi, saobraća se sporije uz obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije