Guardian: U BiH nacionalističke tenzije prijete da rasture zemlju, desničari primaju rusku pomoć

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

To su krivoslavna *** koju treba tamaniti na svakom koraku !!

Miki

***

Bosanac

Muslimanska desnica podrzava siptarske kosovare u mijenjanju granica druge zemlje potpomognute americkom ambasadom naravno. Za svoju granicu se bore a za tudju kazu da je uredu sto se mijenja. Podrzavanje amerike u unistenju iraka zbog pretpostavke a osudjivanje rusije je licemjerno. Takav oblik licemjerja ce vas dovesti na ivicu novog genocida za kog se nadamo da ce biti u bliskoj buducnosti. ka Miki idi u Pristinu i reci ako smijete ***

Miki

Lijepe riječi su ukras

tuner

Kosovo je bio AP, a BiH republika koja je priznata od svih pa i srbije. I vidi sada fashisto miki, najbolje ti je da spremis traktor. kako ste posli trebat ce ti. imas dvije opcije, postovati drzavi i zivjeti u njoj ili sepokupiti u srbiju ako mislis da ce ti biti bolje. a brzo ces se morati odluciti. Rusija usla u tudju zemlju i misli da moze sta hoce. tako ti je i srbija dok nije doslo do oslobadjanja, pa daj potpisuj sta s emoze potpisati. nema Alije, nema vise da nas neko zaustavi. a nece ni amerikanci vise prijetiti nama. oni su vas spasili prosli put.

Bosanac

Laju bolesne zivotinje pocrkat ce BOSNE ce bit

Zong

****. ka Miki Ti si veoma bolesna osoba, samo vjerovatno nisi toga svjestan. ***

tako isto vi muslimani radite

***

LJILJANE TI SI KRIVOSLAV

***

Miki

Kosovo je bio AP, a BiH republika koja je priznata od svih pa i srbije. I vidi sada fashisto miki, najbolje ti je da spremis traktor. kako ste posli trebat ce ti. imas dvije opcije, postovati drzavi i zivjeti u njoj ili sepokupiti u srbiju ako mislis da ce ti biti bolje. a brzo ces se morati odluciti. Rusija usla u tudju zemlju i misli da moze sta hoce. tako ti je i srbija dok nije doslo do oslobadjanja, pa daj potpisuj sta s emoze potpisati. nema Alije, nema vise da nas neko zaustavi. a nece ni amerikanci vise prijetiti nama. oni su vas spasili prosli put. ka tuner Ako cemo realno najstariji kontinent je pangea i sve je ovo pangea samo sto se razdvojila. Bih salje komsica u pristinu kod separatista nipodastavajuci tako medjunarodno pravo, a kada se samo spomene delegacija srbije da dolazi u rs odmah je pozivanje na secesionizam srpske i bakir zbraja dobrovoljce. Zbog takvog licemjerja kome vas je naucila amerika vas i treba neutralisati. Postoje razumni muslimani sa stavom "ne diram tvoje nemoj ni ti moje" ali oni su vrlo rijetki. Dok vi ostali koji se pozivate da je kosovo nezavisno a branite bih od secesionizma morate nestate ako bogda uskoro jer ljudi sa krajnje licemjernim stavom ne smiju da postoje zbog dobrobiti covjecanstva.

Tomo

Muslimanska desnica podrzava siptarske kosovare u mijenjanju granica druge zemlje potpomognute americkom ambasadom naravno. Za svoju granicu se bore a za tudju kazu da je uredu sto se mijenja. Podrzavanje amerike u unistenju iraka zbog pretpostavke a osudjivanje rusije je licemjerno. Takav oblik licemjerja ce vas dovesti na ivicu novog genocida za kog se nadamo da ce biti u bliskoj buducnosti. ka Miki Pa i ttrba ih pomagati koliko zlo je srbadija. Nisu to ljudi. To su vise divljaci

miki

kao svi pravi naci poklonici, i ove rubne desničarske skupine se vojno organizuju samo radi ubijanja civila. Kukavice u duši bježe od ratišta ili tamo guraju umobolne a oni se spremaju za masovna ubijanja civila i silovanja. Takva je istorija i če.nika, i vojske republike srpske i us.aša. Kao borci nikad na liniji po ubistvima civila prvi. Doduše nisu đabe proglašeni od strane BBC-a dva najgluplja europska naroda po tome koliko su zadužili europsku kulturu.

N

Treba ovo himarsovati do iznemoglosti

Mex

Mogu samo da ga po*****ju i vi i nacionalističke ****e

Ma ja, odmah etiketiraj...

Ko ne slusa, prima ruske pare. Ili je ravnozemljas, antivakser, chemtrailovac i inace globalni idiot.

/ Najnovije