Grlić Radman zaprijetio: Ako u BiH ne bude dogovora, bit će posljedica

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Plitka pamet

Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. Sve sto pokusavate da uradite u Bosni i Hercegovini drasticno se odraziti na Hrvatsku, kako privredu tako i na turizam. Slijedi nova migracija hrvatskog pucanstva prema drugim zemljama EU.

Guest

može samo neprijateljima Bosne biti posljedica

Grifon

Naravno da dogovora treba i mora biti, ali ultimatuma i postavljanja uvjeta ili ovo ili ništa ne može i ne smije biti ni od koga u BiH.

Kralj

Zbogom pameti, sto vece krize sve vece iseljavanje naroda iz hercegovine. Kome je od koristi prazna hercegovina?

bljubljublju

Naravno da treba kompromis i dogovor naroda. Predlažem da Željko Komšić i idući mandat bude legalno biran za člana Predsjedništa Bosne i Hercegovine. Nakon isteka idućeg mandata, Željko Komšić neće se više kandidovati za člana Predsjedništva. To bi trebao biti kompromis svima prihvatljiv.

Mostar

Da pojasnim. Narednih dana Bosnjaci postizanjem ili ne postizanjem dogovora o I.Z. ce pokazati jesu li za BiH ili ne. Nakon toga ce se karte posloziti kako treba.

Komentar

Ova isfrustrirana i agresivna reakcija je dobar znak za demokratske snage i napredak u BiH Dijete je ljuto i vristi jer mu ne daju zvecku .. Jedna mala i u svjtskoj geo politici nevazna grlata drzavica

Bosnjak

Pocinje pedofil da ga simpu 100%

Guest

Guest Skuzili vazni amerikanci na polozaju i traze da od Palmera se ne udovoljava jednoj strani HDZ i lopovu.

Guest

Guest @ Mostar Procitaj bilmezu sta traze vazni amerikanci od Palmera da se ne stavlja na jednu stranu lopova HDZ.

Milo

Ako ne dođe to izmjene izbornog zakona, treći entitet više neće biti nimalo upitan.

fljufljuflju

Ako ne dođe to izmjene izbornog zakona, treći entitet više neće biti nimalo upitan. ka Milo Ma naravno... Sigurno će napr. Plehan biti u sastavu trećeg... Ja sam apsolutno za. Ali, ako ne bude Plehan u sastavu trećeg... Dobićete *urcoliki entitet. I zovite ga kako hoćete.. treći, peti.. pedesetpeti...

Ljiljan

Krivousta nakarada dr sranje njofre,retardiranog,krivoustog tuđmana traži nešto u druhoj državi ,što nisu dali servima u maloj posranoj fašističkoj krvačkoj već su ih pobili I proćerali na traktorima!!

ZA LJILJANA

VI STE USTASKO CVIJECE I TAKO CETE BITI ZA VIJEKE VIJEKOVA AMEN!!!

Re milo

E sada, je li ti milo ili drago, mozda i gordan, svejedno je, ali cete treci doboti u rvaskoj, najbolje oko knina, tamo vam je prirodno okruzenje, kamenjar i draca

Za grlica

Evo smo se sasrali od straha, ko onomad '93. U bugojnu, gor.vakufu, nego imam prijedlog kako da prepolovite nedostatak sa zadnjeg popisa, povedite ovih 200 hiljada i naselite ih oko knina, tamo ve imati isto okruzenje, kamenjar i dracu, mozete im dati i treci da se nisu dzaba borili za vas

Panzer

Tako je samo oštro i na prvu sa marvom ne može drugačije.Bosnu će na kraju i uništiti Komšić

Леми

Мислим да је човјек веома јасан. Јасно је и муслиманима, али изгледа да им је више стало до сукоба. Мисле да ће побједити овај пут, а занемарују страну изреку "пази добро шта пожелиш, можда ти се оствари"!

Www

SAVJETUJTE SVOJU ZEMLJU MINISTRE, OSTAVITE BIH. NEMOJTE UNOSITI ZAPLETE JER VI SAMO FORSIRATE HDZ. SAMO DOGOVOR NA ZADOVOLJSTVO HRVATA I BOSB NJAKA DONOSI PLUS. PRIJETNJE NIKADA NIKO U OVOJ ZEMLJI NECE TOLERISATI.

Bosanac

Laju zivotinje prijete sa svih strana

/ Najnovije