Grlić Radman: Prekrajanje granica na ovim prostorima za nas ne dolazi u obzir!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mogo si se Avdo,uzdrzati pola sata da se ne napiješ vode! Tako bi pokazao poštovanje prema postaćima! A da si Ibliz to znamo!

.

I da je neko za tebe dovio to je tvoja ubleha!

.

Mirko S. Kojotovski

Eee koja šuplja. Kao kad se udvaraš ,,trebi'' sve najbolje a jedva čekaš da je poklopiš.

gost urednik

gdje si bio i rovario do prekjučer. Ode Slavonija u Madjarsku, a Italija i Istra u Italiju. Prpa?

usput

grlic radman je polupismena seljacina i hdzovac koji lupa gluposti u hrvatskom saboru i koga sve politicke stranke ismijavaju, inace je nas bosanac koji se predstavlja vecim hrvatom i katolikom i od pape valjda jer je preko kriminalaca dobijo hrvatsko drzavljanstvo, prije svakih izbora lokalnih il drzavnih redovno licno posjecuje bosnu i huska hrvatski narod na medjunacionalnu mrznju i mrznju protiv svih hrvatskih stranaka koje nisu hdz, inace ko standardnu mantru ponavlja da bih treba uc u eu i da ce joj hrvatska pomoc al ne govori da hrvatska sve cini preko zagreba i dragana covica kako bih ne bi poslala clan nato sto je najvaznije za nase zemlju.

Krvatima slagat kak kruha popapat

I 92. su govorili za Bosnu, pa nakon godinu kad udarise s ledja. Ne vjeruj Vlahu, al nikad Karavlahu.

/ Najnovije