Grlić Radman o BiH: Održavanje izbora po trenutnim uvjetima bi produbilo krizu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Glasac

Nista se vi nesikirajte micemo izabrati legitimnog,Gospodina Ivu Komsica.

.

Da nema BiH Hrvatska inozemna politika ne bi ni postojala ….Da li je osamostaljenje Hrvatske zaista imalo smisla??? Narod se iseljava, Slavonija na prodaju, Dalmacija na prodaju …Zali Boze patriota koji izginuse za cirkus koji provode ovi klovnovi …..

3 republike i podjela BH odmah

.

Opet

Grlich moj!

Bosanac i hercegovac

Stavim ti na tri mjesta Grlicu biraj

za 3 republike i podjela BH odmah

. ka 3 republike i podjela BH odmah Buncas u snu. Probudi se zivis u Rebublici Bosna i Hercegovina :-)) Uzmi casu vode i kocku secera!

Hahaha

Nikad nisam glasao za Komšića, ali ovaj put hoću.

Guest

Guest Ti Gric se dp guse udavio non stop pricom. Gledaj svoju propalu drzavu da vam nije kredita od EU bili bi isto kao siromasni. Koliko te lopov kamenjarski platio da se boris za njih. Jesi li skoro citao da USA ima sva dokumenta o lopovluku kamenjara od Sokola pa nadalje. Kod njih se nisu dokumenta izgubila.

Nikolica s prikolicom

Kako sad stvari stoje uvjeta za izbore nema, pa se najvjerojatnije neće ni održati: CIK je neustavan, a izborni zakon neprihvatljiv Hrvatima. Ako bi se izbori ipak dogodili onda bi to bilo stvaranje Treće (bošnjačkog) entiteta. Prvi i Drugi su bili stvoreni već 1991-2.

/ Najnovije