Grlić Radman: Evropa mora poslati snažnu poruku svim onima koji u BiH...

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mućak

Mučak

Marsal

Ustaski vulin.

brljbrljbrlj

Dobro ti je to Radmane.... Ganjaj ti to. Evo obećavam da nakon 2026, nakon isteka idućeg mandata, nećemo više glasati za ŽK. Strpi se još samo jedan mandatčić... Šta su bolan ne bio 4 godine u jednom ljudskom životu.. Za čas mantat prođe... Ha ja

Mostar

Onda hdz i čović odmah pod sankcije.

?

koje li je njemu djevojačko prezime od ova dva?

Hahaha

Neće moći ćoro..

Gost

Sejdo je zadržao "djevojačko" prezime ali je promijenio nacionalnost.

AB

Nesposobnjakoviću čitava Banija vam živi u Turskim kontejnerima, središte Zagreba je već drugu godinu razoreno potresom, u dužničkom ste ropstvu, dužni ste pare i bogu i narodu, a u Briselu vas nazivaju socijalnim slučajem EU, a ti pokušavaš zaštititi HDZ-ovu mafiju u BiH samo zbog glasova na izborima. Bjedniče nemaš zrno soli u glavi. U BiH ima više Bošnjaka sa Hr pasošem od hrvata !

Azia

Koja Europa moj stovani Radman ???? Europa je geografski pojam sve ostalo je variabilna tematika …..

AviJon

To Gordane zmaju! Samo zestoko udri po njiHma

KamiJon

Udri Gordane usnicama po glaviću, znamo mi da ti to voliš ....udri udri...... kreteneriče maleni...

Zrakomlat

To Gordane zmaju! Udri za sve nas, nosioce EUropskih vrijednosti! Udri iz zrakomlata moli te tvoj magistar Mate Boban .... hahahahahahaa ...... KAKAV SAMO DEGENERIK TREBAŠ BITI DA TI NA NADGROBNOM SPOMENIKU PIŠE MIAGISTAR!!!!!!! HAHAHAHAHAHAAAAA

Ko ce hercegovačkim kenjcima dati entitet?

Ma niko i nikad! A možda ni tad!

Bagra

Zasto niste dozvolili sao krajinu kod sebe kad toliko volite nacionalisticku diskriminaciju. Sve nacionalisticke stranke pusu u istu tikvu. Samo izbori i poskidati ih s vlasti i tek onda ide napredak. A Turska Hrvatska Srbija dalje ruke od BiH.

Panzer

Šta će Bošnje oni jadni ni nemaju pravi prijatelja

Rus-mir

Hrvati su zabrinuti šta će biti od BiH. Koliko je još ostalo suverenosti od ove države? Svi bi si najprije trebali odgovoriti na ovo pitanje, prije nego što započnu skakutati i mlatarati rukama.

Panzer

AB@ Umrijet ćeš pun mržnje i zlobe u svom bijednom pašaluku.Pa ti selamaj i tekbiraj do mile volje

Habuhabuhabu

Jeli govorio i koliko kojih ima ili je taj detalj preskočio?

Ljiljan

Zašto tu konstitutivnost nisi dao servima u maloj posranoj fašističkoj krvačkoj,nego ste ih pobili I proćerali na traktorima !!

Buhaha.. ha

Šta će Bošnje oni jadni ni nemaju pravi prijatelja ka Panzer Ti to opet počinješ vrijeđati. Hoćeš da i ja opet počnem???

Aaa

DABOGDA BOG PLATIO I HRVATSKOJ I MADJARSKOJ..

/ Najnovije