GRAS: Izmjene u odvijanju saobraćaja i javnog gradskog prijevoza

1
Radiosarajevo.ba
GRAS: Izmjene u odvijanju saobraćaja i javnog gradskog prijevoza
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajevo

KJKP GRAS Sarajevo obaviještava korisnike da će, u skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog održavanja "OneLife Rally" vožnje doći do izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza.

I to u ulicama: Rustempašina (benzinska pumpa HIFA Petrol) - Sarajevska cesta Džemala Bijedića - Bulevar Meše Selimovića - Zmaja od Bosne – Hiseta - Obala Kulina Bana - Zelenih Beretki i privremene potpune obustave saobraćaja u ulici Zelenih beretki.

U vremenu od 16:45 sati do završetka utrke doći će do kraćih
zastoja na tramvajskim, trolejbuskim i autobuskim linijama čije se trase djelimično poklapaju ili ukrštaju sa trasom kojom će se voziti utrka. 

Zatim, 1. jula, od 15:00 sati do 11:00 sati  autobuske linije koje polaze sa Doma Armije mijenjat će polazni terminal i polaziti sa Drvenije.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u navedenim ulicama u naznačenom terminu utvrđuju operativni organi MUP-a KS u zavisnosti od situacije na terenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije