Granični policajci kažnjeni jer su dopustili tjelohraniteljima Schmidta da naoružani uđu u BiH

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laxative

Kakva glupost, ali tjelohranitelji su u OHR i čuvaju Šmita naravno naoružani istim oružjem. A smije li sada Nešić tj Duduk da naredi da ih razoružaju, ili je ovo samo još jedno novo srbovanje na treću.

Gost_Radio_Sarajeva

Opet dimne bombe, samo da se pljačka ne vidi.

Jole

A kako to odmah ekspresno objavite imena ovih ljudi koji vjerovatno svoj posao rade savjesno,a kad su kakve ubice i pljackasi onda samo incijali

Iva

Nesic ratni snajperista glumi budalu po obicaju

nepravda

nepravavdaaaa do neba! ovo ramo pod žurno da razreši (u našu korist)!!!

Turisti

***

Jole

Ne smeju hodat naoružani. ka Turisti prvo ne kaze se ne smeju nego ne smiju a drugo vidsis da smiju!!!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Gost

***

Banja Luka

Tepavi ministar postavlja svoje lude zakone..Onaj ko te izabrao njemu drži predavanje .. Sretan dan Nezavisnosti BiH ministre tepavi ...Idi logopedu da te razumijemo,ili ćemo tražiti prevodioca tvojih rečenica i izjava ..Ti moj predstavnik ni po koju cijenu nažalost..

Banja Luka

Unose oružje u NEZAVISNU BIH? Jasno je koliko je nezavisna. Šta ste jučer slavili? ka Gost ,,, Sretan dan Nezavisnosti BiH,bez obzira na entitet Živjela Bosna i Hercegovina..Bez Bosne i Hercegovine nema ni jednog entiteta niti kantona.Pozdrav iz Republike Srpske,Živjela BiH sa svim svojim kantonima i entitetom..

Bos-Sa

Unose oružje u NEZAVISNU BIH? Jasno je koliko je nezavisna. Šta ste jučer slavili? ka Gost odkud gost da pita sta mi radimo u Bosni

Gost

Zasto imena policajaca? ***

Odgovor budali

Nesic ratni snajperista glumi budalu po obicaju ka Iva Nešić je 1992.bio u osnovnoj ,a 1995.u srednjoj školi. Što se tiče toga ko glumi budalu vidi se iz komentara u kojoj se tvrdi da je Nešić bio ratni snajperista.

***

***

Pedja

Nasli bi oni i razlog za disciplinsku, i da nisu dozvolili ulazak tim licima sa navedenim oruzjem, jer stranci upravljaju ovom jadnom drzavom.

Dzeni

,,, Sretan dan Nezavisnosti BiH,bez obzira na entitet Živjela Bosna i Hercegovina..Bez Bosne i Hercegovine nema ni jednog entiteta niti kantona.Pozdrav iz Republike Srpske,Živjela BiH sa svim svojim kantonima i entitetom.. ka Banja Luka Hvala na cestitkama i tebi i svim dobrim ljudima, sretan dan Nezavisnosti, prelijepe nam Bosne i Hercegovine.

Tito

Pa nemože svaki ***** koji dođe kod nas unosit oružje,neka ga štite naše službe

miki

***

/ Najnovije