GV Sarajeva usvojilo tekst: Armija RBiH neće biti spomenuta na spomeniku na Kazanima

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lol

e Benjamina, ne mozes da sjedis na dvije stolice istovremeno..

King

Kad se krampa izrodi, ona nikad ne moze postati nista drugo, uvijek ostaje krampa. Krampa u haljinici, ali opet krampa.

Pravna država

Jel se Caci sudilo ili bilo šta dokazalo? Kako znate da je on pobio te ljude? Zašto onaj ko je njega ubio nije odgovarao za to?

Koel

Do kraja svijeta eto dokle genocidasi pocinili genocid posljje drugog svetskog rata entitet na masovnim brobnicama nastao i potocima bosnjacke krvi vrijeme se blizi za osvetu cim milokrad zakone ponisti ponistio je i ustav tako da osveta se blizi nece biti merhameta vise nema zarobljenih samo sprzena zemlja

madaaaj

>>Jel se Caci sudilo ili bilo šta dokazalo? Kako znate da je on pobio te ljude? Zašto onaj ko je njega ubio nije odgovarao za to? ka Pravna država << Pravna drzava jer se odmetnik pokusao staviti pod kontrolu i u zatvor. Opirao se hapsenju i ubijen je tokom istog. Ne mozes ti u ratu da ne slusas Vhovnog zapovjednika vojske. Ne moze u ratu se raditi sta ko hoce. U ratu mora biti disciplina a ne da sijes razdor i strah u gradjanima opkoljenog grada. Dosta nam je bilo cetnika.

10.bbr

Pravna drzava jer se odmetnik pokusao staviti pod kontrolu i u zatvor. Opirao se hapsenju i ubijen je tokom istog. Ne mozes ti u ratu da ne slusas Vhovnog zapovjednika vojske. Ne moze u ratu se raditi sta ko hoce. U ratu mora biti disciplina a ne da sijes razdor i strah u gradjanima opkoljenog grada. Dosta nam je bilo cetnika. ka madaaaj<< Caci su pripadnici policije polomili i ruke i noge, tako da ta priča o opiranju i pokušaju bijega pada u vodu. Izveden je iz auta negdje na raskrsnici kod higijenskog zavoda i tu ubijen. Ako ćemo pošteno, svako zaslužuje pravo na odbranu. A ubijen je jer je puno znao, jer nije dozvoljavao kriminal i ratno profiterstvo, jer je profitere i babine sinove vodio na kopanje, jer je htio da osobodi grad a Alijini mu nisu dozvoljvali.

10.bbr

Caco je noć uoči ubistva s Ramizom Delalićem i Musom bio kod Alije, došli da se predaju jer se znalo šta im se sprema. Alija im tad reče da idu kući i mirno spavaju, da su oni naši najveći sinovi i da nema šta da brinu. Sutra ujutro se po njegovom naređenju desila akcija, koja je očito bila dobro smišljena i koja je trebaa unijeti raskol u redove ARBiH.

JA1

Jedino nasa stranka pravedno govori, sve ostalo je palamudjenje

Duduk

Do kraja svijeta eto dokle genocidasi pocinili genocid posljje drugog svetskog rata entitet na masovnim brobnicama nastao i potocima bosnjacke krvi vrijeme se blizi za osvetu cim milokrad zakone ponisti ponistio je i ustav tako da osveta se blizi nece biti merhameta vise nema zarobljenih samo sprzena zemlja ka Koel<< A to vam obećava naš koel po nadimku nosonja i pripadnik specijalne jedinice TNT koji će se boriti do posljednje tipke ovaj metka i posljednje kapi soka joj izvinite znoja

@10 bbr

10 bbr i brato su iste osobe. Borci za našu stvar i on iz dijaspore zna tačno šta se dešavalo u Sarajevu jer je pričo sa Alijom a i cacom tako da sve zna

10.bbr

10 bbr i brato su iste osobe. Borci za našu stvar i on iz dijaspore zna tačno šta se dešavalo u Sarajevu jer je pričo sa Alijom a i cacom tako da sve zna ka @10 bbr Bivši sam pripadnik 10.bbr, tako da odlično poznajem situaciju u i oko brigade, za razliku od većine ovdje, koji se informišu iz medija. I da, nisam u dijaspori, nego na Skenderiji..

10.bbr

Jedino nasa stranka pravedno govori, sve ostalo je palamudjenje ka JA1 Popišam se i na tebe i na našu stranku.

10.bbr

10 bbr i brato su iste osobe. Borci za našu stvar i on iz dijaspore zna tačno šta se dešavalo u Sarajevu jer je pričo sa Alijom a i cacom tako da sve zna ka @10 bbr S izdajnikom Alijom nisam pričao, ali s Cacom jesam svakodnevno. Ne znam u čemu je problem.

Vertigo

Teško onom ko je rođen na Balkanu, a nije bijesan.

@10bbr

A šta ćeš na skederiji da ne učiš leteti. I jedno pitanje jesi li pričao sacacom prije il kad su ga ubili

10.bbr

A šta ćeš na skederiji da ne učiš leteti. I jedno pitanje jesi li pričao sacacom prije il kad su ga ubili ka @10bbr Jel moguće da si toliko retardiran???

Gost

Zasto nece biti napisano ko je pobio te ljude? Koga zavaravate da armija BiH nije pocinila zlocine, sebe ili druge? Gradonacelnice, svako jutro prolazite pored ploce na vijecnici, procitajte sta tu pise. Ako cemo se voditi danasnjom odlukom, tada tu plocu treba skinuti, ne samo zbog gramatickih gresaka nego i zbog mrznje i vrijedjanja.

@10bbr

Bivši sam pripadnik 10.bbr, tako da odlično poznajem situaciju u i oko brigade, za razliku od većine ovdje, koji se informišu iz medija. I da, nisam u dijaspori, nego na Skenderiji.. ka 10.bbr<< Pa i jedan moj prijatelj je bio u 10 bbr i ja sam nekad navraćo u 10 bbr dok nije odselio u Aistriju.

@10bbr

U Austŕiju

Ratko Mladic

U svakom baHlinskom Mestu napravoiti KLAINCU----seme im je bem tursko POGANO ODVRATNO NENORMALNO POGANO baHlinsko

/ Najnovije