Radojičić se pohvalio da u njegovom mandatu drveće proizvodi kisik

Patria
Radojičić se pohvalio da u njegovom mandatu drveće proizvodi kisik
Srna / Igor Radojičić
Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić iz SNSD-a pohvalio se kako je za pola godine, koliko je na vlasti u Banjoj Luci drveće u ovom gradu proizvelo više od 810.000 kilograma kisika.

U infografici koju je 19. juna predstavio gradonačelnik Radojičić prikazano je šta se sve desilo u Banjoj Luci u posljednih pola godine, nakon što je pobijedio na lokalnim izborima u oktobru 2016. 

U infografici se između ostalog navodi i to da je 10.200 banjalučkih stabala za šest mjeseci proizvelo 810.400 kilograma kiseonika, rijekom Vrbas plivale su 22 vrste ribe, dok je najviša temperatura u Banjoj Luci bila 31,5 a najniža -17,5 stepeni. 

"Iza nas je šest mjeseci ozbiljnog rada nove gradske administracije Banje Luke. U pet grafikona prikazani su neki rezultati", objavio je Radojičić na svom Twitter profilu.

Ovakva prezentacija gradonačelnika Radojčića izazvala je oštre reakcije na društvenim mrežama. Građani pišu o tome kako im gradonačelnik poručuje da je zaslužan jer je drveće proizvodilo kisik, kojeg oni mogu udisati besplatno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije