Gradonačelnica Sarajeva u Narodnoj kuhinji: Napravila baklavu, dijelila hranu...

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

Lutka.!! Respekt.!!

Dnevni red

SVAKA CAST GRADONACELNICE !!!

miki

Kada ova doji?

miki

Sve je ok ali majka u prvim mesecima života je nezamenljiva detetu. Greota da deca ispaštaju zbog glupavih ambicija majki ;)

vb

bravo malena!

miki

Žao mi deteta bre, šta se ljutš ;)

miki

A i nje mi bre žao, upire a javni nastup nula, izjave i statuse - 8 ;)

miki

Ja bih da pomognem, evo besplatan savet a ključan, plati savetnike ;)

N.G

Bravoooo

Džasmin

Znači i kuharica bravo!!!!!

Gost

Ovo je odlican potez, a jos bi bio bolji da je gradonacelnica ovo uradila u svoje slobodno vrijeme. Njezina satnica je puno skuplja od satnice radnika u kuhinji.

miki

Kakva li je sa kosilicom?!

@miki

Kakva li je sa kosilicom?! ka miki Ako si ti seljak nije ona.

F

Gledaj sda talibana sto napadaju mikija, koji sasvim opravdano napada ovu glupacu od majke, a oni je brane samo zato sto je njihova tzv. bosnjakinja. Koje ste vi dno dna od naroda, pa to nema ni u africi.

/ Najnovije