Gradonačelnica Sarajeva dijelila baklave na Baščaršiji

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

Jeftina demagogija gradonačelnice. Izgubili ste povjerenje građana Sarajeva ni baklava vam nemože pomoći !

Sitnoslikar

Da je kojim slucajem za netom zavrsene blagdane uskrsa, tj. vaskrsa darivala gradjanima sarena jaja ove bi baklave imale smisla. Ovako mogu reci samo to da se stidim za bajram.

Boom

Jeftina demagogija gradonačelnice. Izgubili ste povjerenje građana Sarajeva ni baklava vam nemože pomoći ! ka BBB I to kaže naš hrabri BBB što znači Bosanski Borac iz Belgije

dino

Baklave... sami ugljohidrati i masti. Brasno, secer, maslo i orasi. To je otrov za tijelo.

salko

Zar nije mogla raji podijeliti po porciju graha za 1. Maj. Zaboravila je radnicku populaciju, ateiste kojima je crvena zastava sa srpom i cekicem u ruci. Sramota. Ovako, ulizuje se islamskim vjernicima

MrziteljPDA

Bio sam u redu za tu baklavu! Gradonačelnici jedno oko gleda u onog kome daje baklavu a drugo u Trebević! A svima govori sretan vam kalendar!

Guest

Guest @ BBB Sasvim ste u pravu od rijeci do rijeci. Totalni neradnik samo skita od do. Misli da su svi gradjani SA budale pa ih moze varati. Posla je od one izreke narodne: Siromahu je zauhar kad mu i muha u usta uleti. Nije bas prava izjava,ali Bajram je pa postujem.

Guest

Guest @ Sitnoslikar Dragi sugradjane eto vidite koliko ima pameti-vijuga. Nije to nabubana lekcija nego zdravo razmisljanje. A i bolje da vas je preskocila ove je samo ponizila jednim zalogajem. Kad dodju kuci tanjiri prazni. Inace pratim njeno ponasanje i djelovanje za grad i gradjane jako losa gradonacelnica/namjerno malo slovo oslovljavanja/ po znanju sta treba jednom gradu i gradjanima da ponudi i napravi.

Guest

Guest @ Mrzitelj PDA Hvala bas ste me nasmijali iako mi nije do smijeha bolest. Od kad postoji Sarajevo ovo je po duznosti najgora gradonacelnica i treba je pod hitno smijeniti. Trebali ste joj reci kako me pravo gledate tako vam Bog pomogao.

@MrziteljPDA

Bio sam u redu za tu baklavu! Gradonačelnici jedno oko gleda u onog kome daje baklavu a drugo u Trebević! A svima govori sretan vam kalendar! ka MrziteljPDA Znači još si tu. Pa kad se vraćaš u dijasporu

MrziteljPDA

Bio sam u redu za tu baklavu! Gradonačelnici jedno oko gleda u onog kome daje baklavu a drugo u Trebević! A svima govori sretan vam kalendar! ka MrziteljPDA Znači još si tu. Pa kad se vraćaš u dijasporu ka @MrziteljPDA<< nigdje ja ne idem! Ja sam uvijek blizu tvoje mame! Jer ona je široke ruke a ja volim da joj pripomognem

Kulturolog

Ova ''bogata tradicija'' se inače u civiliziranom svijetu naziva ''cultural appropriation'' ilitiga prisvajanje kulture. Ova osoba - koja nije muslimanka a jeste kadar islamofobne državno-ateističke komunističke partije koja je u svojoj soc-realističkoj diktaturi negirala i zabranjivala Boga, vjernike proganjala, zatvarala i mučila, a slobodu vjeroispovijesti i religiju reducirala na slobodu da se dva puta u godini napravi tepsija baklava – ova osoba od moje religije tj načina života pravi karikaturu, banalizira i profanizira moju vjeru i izruguje joj se.

/ Najnovije