Gradonačelnica Karić sa Novakom Đokovićem: Hvala Vam što promovirate Sarajevo

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ert

Super za pamet, ali je grdna i u ovim haljinama ko kakva žena od 65 godina... Valjda će je neki stylist upakovati da liči na nešto!

Džasmin

Haha dobar si a da je obukla minić ili veliki izrez ili tko nešto odmah bi rekao pa kako si se obukla to ne priliči jednoj gradonačelnici ili pa ti si majka a možda kako te nije sramota znaš li da je Ramazan jel tako

Bošnjak

Gradonačelnica radi prave stvari. Pojedinci kada nemaju argumenata za svoje bolesne politike i misli onda komentarišu šta ko oblači ili jede (recimo nečiji stil)! Gradonačelnice samo naprijed!

Guest

Guest Gradonacelnice prosetaj malo do starackih domova da vidis kako stari korisnici provode svoje zadnje dane. Oni koji su stvarali u ovoj drzavi da bi se drugi sirili. Skaka obrezivac je napravio zicaru koju oni mogu samo preko tv gledati.

Đurica

Benjamina je top topova.

vb

Bendzi je zlato

mikapiton

jel bilo rakije draskovace?

Džasmin

Nije nego dražovica a još je zovu i mihajlšljivovica ili mihajlovica

KO JE ON DA MU SE DAJE POKLON?!

??????

Hehe

Iskoristila sirota da se uslika sa Đokovićem! Dočekala i Benjamina svojih 5 minuta.

Mmirza

Zavidim Vam na ovako dobroj gradonacelnici

/ Najnovije